. Ma Emma napja van.
Többmilliós lopás Lajosmizsén
2013-01-30 08:48:44
Többmilliós lopás Lajosmizsén

Többmilliós lopás Lajosmizsén

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó valamint 1 anyagi káros baleset történt. Ittas járművezetés miatt 1 vezetői engedélyt vontak be a rendőrök – közölte a Kecskeméti Hírhatárral Gál Kristóf, a megyei főkapitányság szóvivője.

 

 

 

 

* A fotó csak illusztráció

 

 

Lajosmizse - A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki január 28-án éjszaka átmászott egy lajosmizsei Kft. telephelyének kerítésén. Az ott lévő épület ajtaját befeszítette és az ott tárolt indítókulccsal ellopta az udvaron parkoló nyerges vontatót, a hozzá kapcsolt XXH-378 forgalmi rendszámú pótkocsival együtt. A pótkocsin egy targonca, valamint nagyobb mennyiségű TV paprika volt. A nyerges vontatót később megtalálták Lajosmizse külterületén, a pótkocsi és rakománya nélkül. Az okozott kár több millió forint.

 

Kecskemét - Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya január 29-én őrizetbe vett egy 22 éves, egy 15 éves, egy 14 éves, valamint egy 18 éves kecskeméti férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy aznap éjszaka átmásztak egy Kecskemét, Zsinór utcai ház kerítésén. A lakás ablakát betörték, majd több százezer forint értékben próbáltak meg ellopni különböző használati tárgyakat. A lakossági bejelentésre kiérkező járőrök elfogták a négy betörőt.

 

Utoljára frissítve: 2013-01-30 08:49:49

További híreink
Elkapták a kecskeméti bordélyház gazdáját
Az ingatlanban négy nő folytatott prostitúciós tevékenységet, akik az ellenszolgáltatásokból származó bevételek felét átadták a tulajdonosnak.
2014-04-19 07:59:07, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Fenyegető sms-t küldött, de már elkapták
Az sms küldője azt írta, hogy fizessenek számára több millió forintot még aznap délelőtt, mert ha nem, akkor a házukat felgyújtják.
2014-04-18 09:40:51, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
1 tűzeset, 1 műszaki mentés, 1 téves jelzés
Az elmúlt 24 órában (április 18-án) 3 jelzés érkezett a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába.
2014-04-18 08:22:30, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az elmúlt 24 órában 8 jelzés érkezett a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába, m...
Bővebben >>