. Ma Auguszta napja van.
Többmilliós lopás Lajosmizsén
2013-01-30 08:48:44
Többmilliós lopás Lajosmizsén

Többmilliós lopás Lajosmizsén

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó valamint 1 anyagi káros baleset történt. Ittas járművezetés miatt 1 vezetői engedélyt vontak be a rendőrök – közölte a Kecskeméti Hírhatárral Gál Kristóf, a megyei főkapitányság szóvivője.

 

 

 

 

* A fotó csak illusztráció

 

 

Lajosmizse - A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki január 28-án éjszaka átmászott egy lajosmizsei Kft. telephelyének kerítésén. Az ott lévő épület ajtaját befeszítette és az ott tárolt indítókulccsal ellopta az udvaron parkoló nyerges vontatót, a hozzá kapcsolt XXH-378 forgalmi rendszámú pótkocsival együtt. A pótkocsin egy targonca, valamint nagyobb mennyiségű TV paprika volt. A nyerges vontatót később megtalálták Lajosmizse külterületén, a pótkocsi és rakománya nélkül. Az okozott kár több millió forint.

 

Kecskemét - Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya január 29-én őrizetbe vett egy 22 éves, egy 15 éves, egy 14 éves, valamint egy 18 éves kecskeméti férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy aznap éjszaka átmásztak egy Kecskemét, Zsinór utcai ház kerítésén. A lakás ablakát betörték, majd több százezer forint értékben próbáltak meg ellopni különböző használati tárgyakat. A lakossági bejelentésre kiérkező járőrök elfogták a négy betörőt.

 

Utoljára frissítve: 2013-01-30 08:49:49

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, m...
Bővebben >>