. Ma Béla napja van.
Több mint 60 kamera vigyázza a közbiztonságot Kecskeméten
2015-06-30 07:54:29
Több mint 60 kamera vigyázza a közbiztonságot Kecskeméten

Több mint 60 kamera vigyázza a közbiztonságot Kecskeméten

A Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány Kuratóriuma a városi térfelügyeleti digitális kamerarendszer negyedik fejlesztési ütemének műszaki átadását rendezte meg hétfőn délután. Az eseményen Dr. Szabó József, a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány kuratóriumi elnöke adta át jelképesen az új térfigyelő kamerákat: az eseményen részt vettek Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármester asszonya és dr. Homoki Tamás, Kecskemét alpolgármestere is.

 

 

Dr. Szabó József azt nem árulta el, hogy ezúttal hány térfelügyeleti kamerát adtak át Kecskeméten: ezt, mint korábban, most is azzal indokolta, hogy Kecskemét közbiztonsága érdekében nem hozzák nyilvánosságra a kecskeméti térfigyelő kamerák számát. Azt azonban elmondta, hogy idén még négy új kamerát üzemelnek majd be. Ezzel - lehet mondani - olyan digitális „klasszikus, hagyományos térfelügyeleti" hálót kapott Kecskemét, melynek a bűnügyi statisztikák jelentős javulásához kell vezetnie.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


- Kecskemétre különösen igaz, hogy - mint a magyar városok többsége - komoly kihívásokkal küzd a közbiztonság és a közrend vonatkozásában - mondta Dr. Szabó József, a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány kuratóriumi elnöke. - A város hál' Istennek rohamos gazdasági fejlődésen ment keresztül, ami nemcsak azt jelenti, hogy komoly cégek jönnek ide, és egyre több kecskeméti embernek van biztos állása, hanem azt is, hogy a növekedés „mágnes hatást" okoz a bűnözők körében. Ezért rendkívül örvendetes a városvezetésnek az a törekvése, hogy - felismerve ezt a jelenséget - próbál elébe menni a problémáknak, és minden rendelkezésre álló eszközzel támogatja a közbiztonság javítását célzó beruházásokat. Ezt a munkát szervezi a Közbiztonságért Közalapítvány. Azt azonban tudni kell, hogy ezt a munkát az önkormányzat finanszírozza. Azaz az önkormányzat pénzén végezzük el ezeket a digitális kamerarendszer beruházásokat.

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármester asszonya a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány törekvéseit megköszönő válaszbeszédében kijelentette: a lényeg az, hogy Kecskemét közbiztonsága javulni tudjon.

- Kétségtelen ugyanis, hogy a gazdasági fejlődésnek a bűnügyi statisztikák romlása egyfajta negatív hozadéka - mondta a polgármester asszony. - Örvendetes ezért, hogy „vigyázó szemek" figyelnek a közbiztonságra Kecskeméten. Köszönettel tartozom a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítványnak, hogy mindezt tudatosan, logikusan felépítve, intenzív kamerafejlesztéssel szervezi immár több éve a városban.

Utoljára frissítve: 2015-06-30 07:54:51

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>