. Ma Andrea napja van.
Több hónapig tartó forgalomterelés a kecskeméti repülőtérnél
2014-08-07 18:31:37
Több hónapig tartó forgalomterelés a kecskeméti repülőtérnél

Több hónapig tartó forgalomterelés a kecskeméti repülőtérnél

Péntektől, azaz augusztus 8-tól több hétig (több hónapig?) tartó jelentős forgalomkorlátozások, elterelések lesznek a repülőtérnél, a Békéscsabai út és a 44-es számú főút csomópontjában. Kecskemétet csak kerülő úton lehet majd megközelíteni.







A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban épül az 5-ös és 44-es számú főutak között a kecskeméti északi elkerülő út. A 44-es számú főút és a Békéscsabai út találkozásánál pedig körforgalom biztosítja majd a gördülékeny áthaladást.

 

Az építkezés holnap, azaz augusztus 8-án, pénteken új szakaszába lép. Ezzel párhuzamosan pedig forgalomkorlátozást vezetnek be augusztus 8-tól a Békéscsabai út és a 44-es számú főút csomópontjában. A csomópont városközpont felé vezető ága várhatóan ősz végéig a forgalom előtt le lesz zárva.

 

Így a 44-es számú főútról érkezők nem tudnak majd behajtani a Reptéri út-Békéscsabai út felé, hanem a Mészöly Gyula úton tudják majd megközelíteni a belvárost. A lezárt utat csak az autóbuszok, a mentő, a tűzoltó, a rendőrség és a katasztrófavédelem autói használhatják majd. A közúti forgalom a városon keresztül bonyolódhat, a tájékozódásban útirány jelzőtáblák fogják segíteni a közlekedőket. A korlátozás ideje alatt a Békéscsabai út a Szent István király krt-i csomóponttól zsákutcaként fog üzemelni.

 

A kivitelezést a Duna Aszfalt Kft. végzi, és a nettó összege 13.59 milliárd forint. Az Új Széchenyi Terv Közlekedés Operatív Program keretében uniós forrás segítségével megépülő Kecskemét északi elkerülő várhatóan 2015 nyarára készül el.

 

A kivitelezők a lakosság megértését és türelmét kérik a forgalomkorlátozás ideje alatt.

 

További információért kövesse a www.facebook.com/nifzrt oldalt.











Utoljára frissítve: 2014-08-07 18:32:17

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>