. Ma Emma napja van.
TERMOSTAR távhővezeték: kezdődik a IV. ütem
2013-06-18 18:20:05
TERMOSTAR távhővezeték: kezdődik a IV. ütem

TERMOSTAR távhővezeték: kezdődik a IV. ütem

Június 18-án megkezdődött és előreláthatóan augusztus végéig tart a kecskeméti TERMOSTAR távvezeték építés IV. üteme. Az érintett területek: Kölcsey F. utca, Hoffmann J. utca, Hosszú utca, Aponyi Albert tér, Petőfi S. utca 1-7. mögötti parkolók, valamint a Kiskert tér Kőhíd utca kereszteződése. Az építkezés részleteiről, a várható útlezárásokról nyilatkozott a Kecskeméti Hírhatárnak Pék Gáspár, a TERMOSTAR Kft. főmérnöke.





- A lezárt utcákban hogyan lesznek biztosítva a különböző szolgáltatások?


- A kivitelezővel közösen felvettük a kapcsolatot az érintett közszolgáltatókkal és előzetesen tájékoztattuk őket a munkavégzés várható időtartamáról. A szemétszállítás, a tárolóedények megközelítése, kihelyezése a felbontott utcákban is biztosítva lesz. A mentők, a  tűzoltók, a rendőrség, a víz-, áram-, gáz- és telefonszolgáltatók, valamint a posta, hivatalból értesültek a tervezett építkezésről és a forgalomkorlátozásáról. A területen érintett üzleteket a TERMOSTAR Kft. munkatársai személyesen felkeresték és megbeszélték a tulajdonosokkal és üzemeltetőkkel a vásárlók fogadásának, valamint a biztonságos árufeltöltés megoldását.


- Elég sok fizetős parkolót érint a IV. ütem kivitelezése, hogy parkolhatnak az erre a területre érvényes parkolókártyával rendelkező lakosok? Hiszen az a terület, ahová a parkolókártyájuk szól, fel lesz bontva.


- Nagyon fontos, hogy a IV. ütemnél több parkolóterület is le lesz zárva. Ezért arra kérjük a járművezetőket, hogy a környező utcákat, parkolókat válasszák a személygépjárművek tárolására. A TERMOSTAR Kft. vezetősége egyeztetett a Piac- és Vásárigazgatósággal, és a parkolást felügyelő intézmény közlése szerint az érvényes parkolókártyával rendelkező gépjármű tulajdonosok a szomszédos utcákban díjmentesen parkolhatnak. Azaz nem kell büntetésre számítaniuk, ha nem abban az utcában parkolnak ahová a kártyájuk szól, ám az fel van bontva. Az építkezés ideje alatt a szomszéd utcákat is használhatják.

 

- Hol érdeklődhetnek a lezárásokról az érintett lakosok?



- A munkálatok megkezdése előtt minden érintett család a postaládájában elhelyezett szórólapról, a társasház közösségek a faliújságokról, az intézmények, üzletek közvetlenül kapnak értesítést a forgalomkorlátozás kezdetéről, időtartamáról. Az esetleg szükséges további információkat, szórólapokat a kivitelező cég juttatja el az érintettek számára. A sajtóból rendszeresen tájékozódhatnak a város lakói, illetve folyamatosan frissítve a www.termostar.hu oldalon is naprakész információhoz juthatnak az érdeklődők. Diszpécser szolgálatunk az ismert telefonszámon - 76/48-18-18 - a nap 24 órájában rögzíti a hívásokat és az észrevételeket írásban továbbítja az illetékeseknek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon ez a városunk lakói számára is rendkívül fontos beruházás kivitelezése.








Utoljára frissítve: 2013-06-18 18:21:33

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>