. Ma Béla napja van.
Térfigyelő kamerák segítségével fogták el a kerékpártolvajt
2016-11-10 05:04:35
Térfigyelő kamerák segítségével fogták el a kerékpártolvajt

Térfigyelő kamerák segítségével fogták el a kerékpártolvajt

A Kecskeméti Városrendészet és a Kecskeméti Rendőrkapitányság közös akciója révén fogtak el egy kerékpártolvajt Kecskemét belvárosában szerdán.

 

 

 

 

 

 

Alkalom szüli a tolvajt - és ezt az ősrégi mondást november 9-én, szerdán újra beigazolta az élet. Hiába a belvárosi nagy forgalom, fényes nappal is könnyedén megszabadíthatnak bárkit az értékeitől, ha nem elég körültekintő, vagy egyenesen elővigyázatlan a bűncselekmény áldozata.

 

Szerdán délelőtt egy gyanúsan viselkedő fiatal férfit észlelt a Városrendészet ügyeletes munkatársa a monitoron. A közterület-felügyelő arra figyelt fel, hogy a férfi, aki kapucnival próbálta eltakarni az arcát, már jó ideje a Malom Központ bejárata mellett elhelyezett kerékpárt leste.

 

A bűncselekmény előkészületei közben a kapucnis férfi nem is sejthette, hogy a Városrendészet munkatársa a térfigyelő kamerával figyelte az eseményt, és „ráközelítve" rögzítette is a történteket. A gyanú közben be is igazolódott: a fiatal férfi miután észlelte, hogy a kerékpár nincs megfelelően lezárva, felült rá és elhajtott vele.

 

A térfigyelő kamerát kezelő ügyeletes riasztása alapján a közös szolgálatot ellátó járőrpáros: a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőre és a Kecskeméti Városrendészet közterület-felügyelője a helyszínre érkezett. Mivel a kerékpárt eltulajdonító személy már nem ismeretlen a bűnüldöző szervek előtt, így beazonosítását követően a tolvajt elfogták és a Kecskeméti Rendőrkapitányságra előállították. Az elsődleges intézkedéseket követően az eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság folytatja le.

 

Rövid adatgyűjtés keretében sikerült felkutatniuk az eltulajdonított kerékpár tulajdonosát is - tájékoztatott a Kecskeméti Városrendészet sajtófőnöke.

 

Utoljára frissítve: 2016-11-10 05:05:53

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>