. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Tavaszköszöntő Városi Versmondó Találkozó kecskeméti óvodásoknak
2014-04-11 12:43:53
Tavaszköszöntő Városi Versmondó Találkozó kecskeméti óvodásoknak

Tavaszköszöntő Városi Versmondó Találkozó kecskeméti óvodásoknak

Kecskeméti nagycsoportos óvodásoknak rendezett első alkalommal, de már hagyományteremtő céllal „Tavaszköszöntő Városi Versmondó Találkozót” a Költészet napján a Kecskeméti Református Egyházközség Pálmácska Óvodája.

 

 

 

 

 

 

 

A 21 óvodából érkezett 21 nagycsoportos – és persze az óvó nénije - klasszikus vagy kortárs magyar költők alkotásaiból választott a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelő tavaszi verset.

 

- Helyi programunkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek művészeti tehetséggondozására. Kiemelten kezeljük az anyanyelvi nevelést, a szép beszédet, a kiejtést, az irodalom megszerettetését. Fontosnak tartjuk a tehetséges versmondó gyerekek felfedezését, bemutatkozási lehetőségét. Városi szintű rendezvényünkkel is ezt a célt kívánjuk szolgálni – mondta a verseny péntek délelőtti megnyitóján Simon Andrásné óvodavezető.

 

A zsűri tagjai voltak: Nademlejnskyné Toók Lilla, a Kecskeméti Református Általános Iskola igazgatóhelyettese, Varga Nándor református lelkipásztor, az Igazgatótanács elnöke, és Kiss Ferencné, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal oktatási referense.

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!

 

Utoljára frissítve: 2014-04-11 12:47:03

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>