. Ma József napja van.
Tagadja, hogy előre kitervelte a prostituált megölését
2017-09-12 19:46:26
Tagadja, hogy előre kitervelte a prostituált megölését

Tagadja, hogy előre kitervelte a prostituált megölését

A tavaly meggyilkolt kecskeméti prostituált férje állítása szerint nem tudta, hogy az asszony 2012. júliusától 2016. június 14-ig, azaz 4 éven keresztül egy bérelt lakásban prostitúciós tevékenységet folytat és a jövedelme ebből származik. Erről tájékoztatta a férfi a Kecskeméti Törvényszéket, és kegyeleti, valamint erkölcsi okokra hivatkozva zárt tárgyalást, konkrétan pedig az újságírók kitiltását kérte az ügyben.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Kéz és lábbilincs is volt azon a férfin, akit fegyőr kísért 2017. szeptember 12-én, kedden délelőtt a Kecskeméti Törvényszék folyosóján dr. Fodor Endre bírói tanácsa elé. Az ügyészség őt vádolja azzal, hogy 2016. június 14-én meggyilkolt egy prostituáltat Kecskeméten, aki 4 éven keresztül úgy szerezte az ügyfeleit, hogy nyilvánosan, az interneten hirdette a tevékenységét.

 

A bírósági tárgyalás kezdetét megelőzően azonban dr. Fodor Endre egy levelet olvasott fel. Ebben az áldozat férje azt kérte, hogy rendeljenek el az ügyben zárt tárgyalást. Egyebek között arra hivatkozott, hogy ő is csak az eljárás során szerzett tudomást arról, hogy a felesége „kettős életet" élt. Kegyeleti és erkölcsi okok miatt kérte a zárt tárgyalást.

 

A bíróság azonban elutasította a kérést. Indoklása szerint semmilyen erkölcsi oka nincs a tárgyalás nyilvánosságának. Az ügy ugyanis nem szexuális, hanem gyilkossági ügy, amit alapesetben - és ez a mostani ilyen - nyilvánosan kell tárgyalni.

A bírósági tárgyalás megkezdését követően felolvasták a vádiratot, amelyről ITT írtunk. A vádlott nem tett vallomást, ezért korábbi rendőrségi vallomásait olvasta fel dr. Fodor Endre.

 

Eszerint - mint azt a rendőröknek állította - az aktust követően vita alakult ki közte és a nő között a szolgáltatás 11.000 forintos díjáról. A prosti késsel támadt rá, ő hárította a támadást és közben sérült meg az örömlány, valamint ő is.

 

A tárgyalás november 6-án a tanúk, valamint a szakértők meghallgatásával folytatódik.

Utoljára frissítve: 2017-09-12 19:51:29

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI...
Bővebben >>