. Ma Andrea napja van.
Szemereyné Pataki Klaudia köszöntötte az Udvarszínház közönségét
2014-07-20 15:50:35
Szemereyné Pataki Klaudia köszöntötte az Udvarszínház közönségét

Szemereyné Pataki Klaudia köszöntötte az Udvarszínház közönségét

Az Udvarszínházi előadássorozat első bemutatóján, szombat este Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét alpolgármestere köszöntötte a közönséget.









Az alpolgármester asszony megemlékezett egyebek között arról, hogy Dr. Sárközy István, Kecskemét korábbi alpolgármestere nevéhez fűződik az Udvarszínház létrehozása. Még 2003-ban bizottsági tagként együtt döntöttek ugyanis arról, hogy a nyári szezon kellős közepén, a nyári szabadságolások idején is legyenek hasznos és tartalmas programok a városban. Úgy is lehet mondani: ne csak az ügyfélszolgálati oldalt tapasztalják a Városháza falai között az ügyfelek, hanem egy „kellemesebb lehetősséggel” is találkozhassanak a Városháza gyönyörű udvarában.

 

 

- Szeretettel köszöntök mindenkit Kecskemét Megyei Jogú Város nevében – mondta a szombati premier-közönségnek Szemereyné Pataki Klaudia. - Köszöntöm a kecskemétieket, és azokat a vendégeket, turistákat, akik ellátogattak ide, a Városháza díszudvarába, ezen a kellemes estén. Városunk most már hagyományosan, 2003 óta folyamatosan szervezi az Udvarszínházat ebben a gyönyörű, patinás, szecessziós városházi udvarban. Bízom benne, hogy a mostani, 12. alkalommal olyan eseménysorozatot, olyan programsorozatot indít el az Udvarszínház, ami megtetszik majd Önöknek. Ezzel az induló darabbal, ami ma este kezdődik, a Párcserével pedig egy könnyed, a meleg nyári estére nagyon kellemes kikapcsolódásra, szórakozásra ad lehetőséget a társulat mindenki számára. A Kecskeméti Katona József Színház színészei továbbra is a legjobb formájukat hozzák, és azt a szórakoztatást, amit mindannyian várunk, be fogják teljesíteni a mai estén is.

 

 

- Bár a darabnak (ITT >>> írunk a bemutatóról) van egy pikáns fordulata – nem szeretném ezt előre elmondani Önöknek -, de olyan üzeneteket hordoz az előadás, ami egy kicsit elgondolkodtat majd bennünket. A következő pénteki, és szombati estéken, melyek augusztus 1-ig követik egymást, további zenés darabokra, kellemes estékre számíthatunk. Remélem, hogy az időjárás is segít minket, és azt a kellemes miliőt és hangulatot, amit az égiektől ma este kaptunk, a további péntekeken és szombatokon, augusztus 1-ig mindig megkapjuk majd. Ha tehetik, akkor a további Udvarszínházi estékre is látogassanak el. Kívánok mindenkinek nagyon kellemes szórakozást, és várjuk Önöket szeretettel idén is, jövőre is, az összes fesztiválunkon - fejezte be ezzel a gondolattal a köszöntőt Szemereyné Pataki Klaudia.


Utoljára frissítve: 2014-07-20 15:55:06

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>