. Ma György napja van.
Szemereyné Pataki Klaudia és dr. Salacz László gyújtották meg a negyedik gyertyát
2014-12-21 07:41:54
Szemereyné Pataki Klaudia és dr. Salacz László gyújtották meg a negyedik gyertyát

Szemereyné Pataki Klaudia és dr. Salacz László gyújtották meg a negyedik gyertyát

A negyedik gyertyát gyújtották meg a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület által szervezett Adventi szombat esték elnevezésű programsorozatban, Kecskemét főterén. Az ezúttal is műsorral színesített ünnepségen Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere és dr. Salacz László országgyűlési képviselő gyújtották meg az utolsó gyertyát.

 

 

 

 

 

A műsort a Kecskeméti Református Gimnázium diákjai adták. Adventi üzenetet Varga Nándor református lelkész mondott, majd az 5 éves Tusa Barnabás szavalt el egy karácsonyi verset.

 

A gyertyagyújtást megelőzően Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony és Engert Jakabné önkormányzati képviselő, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke nyújtották át az édesanyák, édesapák és gyermekeik számára a színpad előtt lévő tíz mózeskosarat.

2013 augusztusában útjára indított ugyanis Kecskeméten a Nemzet Jövőjéért Egyesület egy szép kezdeményezést, a „Mózes kosár körbejár” programot. Ennek keretében ezúttal a 2014. december 1. és 15. között született tíz csecsemőt és szüleit ajándékozta meg az egyesület egy-egy mózeskosárral és 30-30 ezer forint értékű babakelengyével. A jószívű kezdeményezés célja, hogy az egyesület felhívja a figyelmet a családok és a gyermekvállalás fontosságára.

 

A mózeskosarak átadását követően a polgármester asszony mondta el karácsonyi köszöntőjét, majd dr. Salacz Lászlóval közösen meggyújtották a negyedik adventi gyertyát.

 

Az ünnepséget ezúttal is szeretetvendégség zárta, amit az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület által rendezett „Aranykapu Térségi Hagyományőrző Adventi Vásár” területén, a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban tartottak. A vásár még vasárnap is fogadja a látogatókat, és a vásárlókat a Tükörteremben.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2014-12-21 07:43:19

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>