. Ma Irén napja van.
Személyi változások a kecskeméti rendőrségen
2013-02-05 10:56:59
Személyi változások a kecskeméti rendőrségen

Személyi változások a kecskeméti rendőrségen

Személyi változások voltak a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon és a kecskeméti városi kapitányságon. A 2013. február 01-ével életbe lépett szervezeti változások egyik legjelentősebb lépése a mind megyei, mind pedig a városi szinten létrehozott vizsgálati osztályok felállítása volt – adott tájékoztatást a Kecskeméti Hírhatár kérésére Mihályné Bornemisza Eleonóra, megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

 

 

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán a Vizsgálati Osztály vezetőjének Andriska Tibor rendőr alezredest nevezte ki a megyei rendőr-főkapitány. Ezzel egy időben a Kecskeméti Rendőrkapitányságon létrejött kapitányságvezető helyettesi feladatok elvégzésével Kerti István rendőr alezredest bízta meg a rendőr-főkapitányság vezetője.

 

A Kecskeméti Rendőr-kapitányság vizsgálati osztályvezetője Dr. Pankotai Andrea rendőr alezredes lett. A bűnügyi osztály vezetője Csurka Gyula rendőr alezredes maradt, a közrendvédelmi osztályvezetői beosztást pedig Pintér Gábor rendőr alezredes tölti be február 1-től.

 

Utoljára frissítve: 2013-02-05 11:36:40

További híreink

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Avramucz Attila, az Univer Product Zrt. vállalati kapcsolatok igazgatója adta át szerdán reggel az Univer24 ús...
Bővebben >>