. Ma Lázár napja van.
Személyi változások a kecskeméti rendőrségen
2013-02-05 10:56:59
Személyi változások a kecskeméti rendőrségen

Személyi változások a kecskeméti rendőrségen

Személyi változások voltak a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon és a kecskeméti városi kapitányságon. A 2013. február 01-ével életbe lépett szervezeti változások egyik legjelentősebb lépése a mind megyei, mind pedig a városi szinten létrehozott vizsgálati osztályok felállítása volt – adott tájékoztatást a Kecskeméti Hírhatár kérésére Mihályné Bornemisza Eleonóra, megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

 

 

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán a Vizsgálati Osztály vezetőjének Andriska Tibor rendőr alezredest nevezte ki a megyei rendőr-főkapitány. Ezzel egy időben a Kecskeméti Rendőrkapitányságon létrejött kapitányságvezető helyettesi feladatok elvégzésével Kerti István rendőr alezredest bízta meg a rendőr-főkapitányság vezetője.

 

A Kecskeméti Rendőr-kapitányság vizsgálati osztályvezetője Dr. Pankotai Andrea rendőr alezredes lett. A bűnügyi osztály vezetője Csurka Gyula rendőr alezredes maradt, a közrendvédelmi osztályvezetői beosztást pedig Pintér Gábor rendőr alezredes tölti be február 1-től.

 

Utoljára frissítve: 2013-02-05 11:36:40

További híreink

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére