. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Stekly Zsuzsa zománcképei Kecskeméten
2013-04-03 19:19:03
Stekly Zsuzsa zománcképei Kecskeméten

Stekly Zsuzsa zománcképei Kecskeméten

Stekly Zsuzsa bonyhádi zománcművész alkotásaiból rendeztek kiállítást a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A Fohászaim című tárlatot ma (április 3-án) 16.00 órakor nyitotta meg Kubanek Miklós tanár, újságíró. A zománcképek április 30-ig tekinthetők meg.

 

 

 

 

 

 

 

„Az alkotó ember mindig nagy örömmel készül kiállításaira. Ilyenkor dől el, hogy munkája másnak is fontos-e, vagy csupán a ládafiának dolgozott. Az elvégzett munka öröme csak a legnagyobb műértő, a hétköznapi ember véleményével lehet teljes. A tűzzománc óriási lehetőségeket rejt magában: a téma dönti el, hogy a határozott rekeszes technikával vagy a lágyabb, festő módszerrel valósítom-e meg elképzeléseimet.

 

Olyan képeket szeretnék készíteni, melyek nem szorulnak magyarázatra, s belőlük béke és harmónia sugárzik. Nem elégít ki az, ha egy kép látványos, fontos, hogy legyen mondanivalója. Ezért nem vagyok tájképfestő, inkább az emberábrázolás érdekel. Van-e szebb látvány egy szép női aktnál, pláne ha a modell a saját kislányom? Egy szép nővel mindent ki lehet fejezni: a tavasztól az elmúlásig, a boldog anyaságtól a fiát sirató Madonnáig.” – írta magáról a művésznő egy korábbi kiállítása megnyitóján.

 

KATTINTSON A MEGHÍVÓRA A MEGNYITÓN KÉSZÜLT GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!


Utoljára frissítve: 2013-04-03 19:21:05

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>