. Ma Rudolf napja van.
Soron kívül és féláron kapott lakást Reviczky Gábor a fideszes polgármestertől
2019-09-10 21:41:14
Soron kívül és féláron kapott lakást Reviczky Gábor a fideszes polgármestertől

Soron kívül és féláron kapott lakást Reviczky Gábor a fideszes polgármestertől

Soron kívül önkormányzati lakáshoz jutott Reviczky Gábor (70) színművész a budapesti IX. kerületben. Bácskai János polgármester (Fidesz–KDNP) soron kívül javasolta elfogadásra a lakáskérelmét szeptember 4-én. A polgármester az indoklásban azt írta, hogy művész felmenői 1945-ig Ferencvárosban laktak, és hogy Reviczky egy ideig a közeli Nemzeti Színházban játszott. Az is a lakáshoz jutás mellett szólt a polgármester szerint, hogy a családnak nagy gondot okoz az ingázás.

 

A Ferencvárosban az önkormányzathoz 1500-nál is több család adott be lakhatással kapcsolatos kérelmet. Sokan közülük évek óta várnak arra, hogy önkormányzati lakáshoz jussanak. A polgármester minden évben tíz piaci alapú lakáspályázatról dönthet, ebből lett az egyik a Reviczkyé.

 

A mi kis falunk tévésorozat sztárja egy 2,5 szobás, 82,27 m² alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásba költözhet a Ferenc téren, amiért 138.962 forintot kell fizetnie havonta, ami körülbelül a fele a Ferenc téri hasonló adottságú lakások bérleti díjának.

 

Szeptember 8-án már azt lehetett látni, hogy Bácskai bemutatta a Facebook-oldalán a kampányban őt támogató csapatot, ahol az első sorban ott áll Reviczky Gábor.

 

 


Mivel 1978–79-ben a Kecskeméti Katona József Színház tagja volt, legközelebb talán erre hivatkozva Kecskeméten fogja megpróbálni az olcsó lakásszerzést a neves színművész.


(Forrás: 444.hu)

Utoljára frissítve: 2019-09-10 22:35:04

További híreink
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj miatt mondták fel – írja a Hvg. A 27 bérlőből mindössze 4 fog...
2024-04-04 17:38:50, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Karsai Dániel befejezi ügyvédi tevékenységét és kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából.
2024-04-04 17:38:48, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>