. Ma Auguszta napja van.
Sikeres volt a kecskeméti állásbörze
2015-04-18 07:32:11
Sikeres volt a kecskeméti állásbörze

Sikeres volt a kecskeméti állásbörze

Pénteken már a 9 órás nyitáskor hatalmas tömeg volt azon az állásbörzén, amit a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya rendezett a Klapka utca 34-ben. Az állásbörzén a Magyar Honvédség is toborzót tartott.

 

 

 

 

 

A börze mottója ez volt: Ma sikerülni fog! Erre a mottóra is utalt a börzét megnyitó beszédében Patakiné Pleskó Katalin, a Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának Foglalkoztatási osztályvezetője:

- A mottónk ugye az, hogy ma sikerülni fog. Én úgy gondolom, hogy a börzéről Önök úgy fognak ma távozni, hogy igenis sikerült - hangsúlyozta. Valamint hozzátette, hogy a véleménye szerint rendkívül fontos a személyes kapcsolat, a közvetlen találkozás az állást kereső és az állást kínálók között. Ezért is kiváló alkalom egy ilyen börze, ami jóval többet nyújt, mint például egy internetes állásajánlat, illetve internetes jelentkezés.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


Lehetőség, állásjánlat pedig volt péntek délelőtt a Klapka utcai irodaházban bőven. Ahol 18 kiállító cég képviselői az álláskeresőknek, illetve az állást változtatni szándékozóknak 96 munkakörben összesen 448 állást ajánlottak a börzén.

A megnyitón Kollár Péter, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának főosztályvezetője is köszöntötte a megjelenteket. Hangsúlyozta, hogy a Kecskemét Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya rendkívül sokat tett a börze létrehozásáért, megszervezéséért. Végezetül Kollár Péter is  is annak a véleményének adott hangot, hogy „Ma sikerülni fog!"

Utoljára frissítve: 2015-04-18 07:33:45

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem...
Bővebben >>