. Ma Béla napja van.
Sikeres volt a BÁCSVÍZ Zrt e-számlás kampánya
2014-11-12 10:10:44
Sikeres volt a BÁCSVÍZ Zrt e-számlás kampánya

Sikeres volt a BÁCSVÍZ Zrt e-számlás kampánya

Véget ért a BÁCSVÍZ Zrt. elektronikus számlát bevezető kampánya, amelyben az volt a cél, hogy minél többen elektronikusan fizessenek a jövőben számlát, a korábbi csekkes fizetés helyett. Tény, hogy a jövő az e-számláé, de vajon mennyien látták be ezt a cég ügyfelei közül. Kurdi Viktor, a BÁCSVÍZ Zrt elnök-vezérigazgatója adott tájékoztatást a kampány eredményeiről.

 

 

 

 

Befejeződött a BÁCSVÍZ Zrt. e-számlás kampánya, amelybe az utóbbi két hónapban nagy erőket fektettünk - mondta Kurdi Viktor. - Ennek eredményeként több, mint 500 ügyfelünk érezte magát megszólítva, és váltott e-számlára. Ezzel egy kényelmesebb, könnyebben kezelhető módját választva a számlázásnak. Nem utolsósorban persze fontos célunk volt az akcióval, hogy ezzel költségcsökkentést tudjunk elérni, hiszen jelen helyzetben a vállalkozások arra vannak kényszerítve, hogy keressék a költségmegtakarításokat, és mi a számlázás területén is találtunk még erre lehetőséget.

 

Nagyon örülünk annak, hogy a kampány végére már elértük azt a számot, amit célul tűztünk ki magunknak a nyár közepén. Mégpedig azt, hogy hetente 50 új e-számlás ügyfelünk legyen. Nyilvánvaló, hogy nekünk minden egyes új e-számlás ügyfél nyomtatási és kézbesítési költségek megtakarítását jelenti, és tekintve, hogy a BÁCSVÍZ Zrt-nek 100 ezer ügyfele van, 100 ezer felé számlázunk, könnyű kitalálni, hogy ebben bizony komoly költségcsökkentési potenciál van.

 



Ügyfeleinktől visszajelzéseket is kaptunk a kampány során, amit ez úton is köszönök. Örülök annak, hogy ezeket a visszajelzéseket, illetve ezeknek egy részét be tudtuk építeni a fejlesztési elképzeléseink közé. Így november végére elkészül az a fejlesztés, amivel még tovább egyszerűsödik az e-számlára való váltás adminisztrációja. A korábbi két lépcsős azonosítást felváltja majd az egyszerűbb, egylépcsős eljárás. Növekszik az érdeklődés mobiltelefon applikációnk tekintetében is, bár nem olyan mértékben, mint ahogy azt vártuk, így ezt továbbra is szeretnénk majd reklámozni.

A következő hónapokban azon ügyfeleink, akik még papír alapon intézik a számlájukat, fognak kapni egy ilyen hírlevelet a számlalevél mellé, ami ösztönözni fogja őket arra, hogy áttekintsék ezen új lehetőségeket. Év végére pedig elkészülünk azzal a fejlesztéssel, ami az internetes honlapunkon jelenik majd meg, ahol a honlapon keresztül történő fizetés is lehetővé válik az ügyfeleink számára. Aki nem akar postára menni, nem akar internetbankban átutalni, vagy éppen nem csoportos beszedéssel fizet, az a honlapon keresztüli fizetéssel közvetlenül is kitudja majd a víz- és csatornadíjról szóló számláját fizetni. Ez is egy korszerű kényelmi szolgáltatás, amitől azt várjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége növekedni fog.

A hírlevélen egyébként felhívjuk majd ügyfeleink figyelmét arra is, hogy a tél beköszöntével a vízműről, az órák fagyvédelméről gondoskodjanak. Azért, hogy az esetleges elfagyások ne okozzanak az épületben kárt, ne eredményezzenek feleslegesen elfolyt vízmennyiséget. Mert bizony azt a vízmennyiséget, ami az órán átfolyik, ki kell fizetni, és ettől nem tudunk eltekinteni. Ezért inkább előre felhívjuk az ügyfeleink figyelmét arra, hogy gondoskodjanak a vízmérők, és a belső vízhálózatok fagy elleni védelméről.

Utoljára frissítve: 2014-11-12 10:13:56

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>