. Ma Emma napja van.
Reviczky Gábor amiatt aggódik, hogy kirakják a ferencvárosi önkormányzati lakásából
2019-10-14 23:48:34
Reviczky Gábor amiatt aggódik, hogy kirakják a ferencvárosi önkormányzati lakásából

Reviczky Gábor amiatt aggódik, hogy kirakják a ferencvárosi önkormányzati lakásából

Amint arról beszámoltunk, Reviczky Gábor (70) színművész, A mi kis falunk tévésorozat sztárja szeptemberben egy 82 négyzetméteres összkomfortos önkormányzati lakás bérleti jogát kapta soron kívül Bácskai János (57) fideszes ferencvárosi polgármestertől cserébe azért, mert kampányolt neki. A piaci ár feléért bérelt önkormányzati lakást később kedvezményesen megvásárolhatta volna.

 

A választás eredménye miatti csalódottságát így fejezte ki a „Hiteles Hírek” nevezetű Facebook-portálnak adott interjúban:

 

„Fel nem foghatom, hogy nem lehet észrevenni, milyen hatalmas változásokon ment át az ország és a főváros? Az ellenzék pont ezen változások ellenében kampányolt. Karácsony Gergely is már korábban elmondta, hogy leállítaná az egyébként nemzetközi díjakat is elnyert ligetprojektet. Hogy lehet egy ígérgetős emberre bízni Budapestet?”

 

A színész most attól is fél, hogy a vasárnap megválasztott Baranyi Krisztina ellenzéki polgármester kiteszi őt a lakásból.

 

„Most tartok attól, hogy a lakásból kirúgnak a francba. A dolog pedig úgy működik, hogy a kerület önerőből több házat is felújított, hogy az ottani lakásokat piaci alapon bérbe adja. Nem olcsón. (...)  Az első számlám a vízzel együtt 156 ezer forintról szólt, de ebben nem volt benne a fűtés. Havonta 220 ezer forintra számítok.”


Budapest-Ferencvárosban jelenleg is 1500-nál több család várakozik a beadott lakáskérvényének kedvező elbírálására, Reviczky Gábor pedig egy hatalmas családi ház 50%-os tulajdonosa Ráckevén.


(Forrás: 24)

Utoljára frissítve: 2019-10-15 00:00:22

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mi...
Bővebben >>