. Ma Gedeon napja van.
Rendőri intézkedésre volt szükség a kecskeméti kórházban
2015-02-07 17:08:08
Rendőri intézkedésre volt szükség a kecskeméti kórházban

Rendőri intézkedésre volt szükség a kecskeméti kórházban

A két halálos áldozattal járó szombat reggeli kecskeméti baleset három súlyos sérültjének tatárszentgyörgyi családjai, mintegy 50 ember jelent meg 9 óra körül a kecskeméti megyei kórházban. A tömeg miatt a biztonsági szolgálat nagyobb létszámú rendőri segítséget kért.

 

 

 

 

 

 

A 9 óra körül a kórházba érkezett síró, jajveszékelő, hangoskodó családtagok ugyanis megriasztották az intézmény dolgozóit. A látogatási tilalom miatt pedig a sürgősségi betegellátó osztály előterén túl nem is mehettek a tatárszentgyörgyiek. Akik miatt végül mintegy 15 rendőr érkezett a helyszínre, Dr. Bátori Gábor rendőr alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője irányításával.

 

A rendőrök a Kecskeméti Roma Települési Nemzetiségi Önkormányzat vezetője és tagjai közreműködését kérték a tatárszentgyörgyiek megnyugtatására. A testület mind a négy tagja azonnal a kórházba sietett, és megkezdődtek a több órás „tárgyalások”. Ennek végeredményeként az önkormányzat és a rendőrség közös, együttes erővel 11:30 óra körül elérte, hogy a parkolóba húzódtak vissza a rokonok, ahonnan nem sokkal később eltávoztak.

 

Azzal az ígérettel, hogy vasárnap családonként egy-egy ember kórházi védőöltözetben meglátogathatja majd a sérülteket az intenzív osztályon. Ahol a balesetet szenvedett jármű három utasát súlyos állapotban ápolják.  

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

Ketten meghaltak balesetben Kecskemét közelében

Utoljára frissítve: 2015-02-07 17:58:07

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>