. Ma Eszter napja van.
Rendőri bravúr: megtalálták a mercedeses bombafenyegetőt
2012-09-20 13:37:24
Rendőri bravúr: megtalálták a mercedeses bombafenyegetőt

Rendőri bravúr: megtalálták a mercedeses bombafenyegetőt

Elképzelhető, hogy eredményt fognak elérni – vagy már el is értek - a rendőrök a Mercedes gyárat bombával fenyegető, névtelen telefonáló személye utáni kutatásban – tudta meg nem hivatalos forrásból a Kecskeméti Hírhatár. Más forrásaink pedig már tényként közölték: meg van a telefonáló. A gyárban ugyanis többen is arról beszélnek, hogy egy nő volt az, akinek a férje a Mercedesnél dolgozik. A sikeres nyomozásról szóló információnkat látszik erősíteni, hogy két - hivatalos - helyről is azt a tájékoztatást kaptuk: várjunk türelemmel, és egy-két órán belül minden részletet közölnek. Ezt ígérte Kozári Edina, a Mercedes-Benz Hungária Kft. kommunikációs vezetője, valamint Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is. A Kecskeméti Hírhatár mindenesetre már most gratulál a bravúrosan gyors eredményhez.     


A Kecskeméti Hírhatár exkluzív információjának megjelenése után fél órával, - 13:55-kor - megérkezett a hivatalos rendőri közlemény is a Kecskeméti Hírhatár által már korábban közzétett eredményről:


"2012. szeptember 20-án, 05.40 perckor bejelentés érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a Mercedes gyár területén bombát helyezett el valaki. A bejelentést követően a rendőrség azonnal megkezdte a létesítmény átvizsgálását, ezzel egy időben nyomozás indult közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

 

A bevezetett gyors rendőri intézkedéseknek köszönhetően, ma délután a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói előállítottak egy személyt, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható."

 

A Kecskeméti Hírhatár megísmétli korábbi információját: egy nő volt a névtelen telefonáló, akinek a férje a gyárban dolgozik.
Utoljára frissítve: 2012-09-21 19:30:04

További híreink
Meghalt Markó Iván
75 éves korában meghalt Markó Iván, írja a Blikk. Markó Iván 1967-ben végzett az Állami Balett Intézetben. A Magyar Állami Operaház tagja, 1971-től a magántáncosa lett. N...
2022-04-21 12:01:39, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Egy fejezet a Csaba kút történetéből
A Leányfalu felett nemrég közpénzből rendbe hozott Csaba kútnak különös története van.
2022-04-19 19:41:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kihagyhatatlannak ígérkezik az idén végre megtartandó Sziget-fesztivál
Újabb szupersztárok mondtak igent a 2022-es Sziget meghívására, köztük a világ egyik legismertebb énekese, Justin Bieber, a nemzetközi EDM szcéna élbolyába tartozó Calvin...
2022-03-16 18:16:01, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem ül be a Momentum frakciójába Hadházy Ákos megválasztott parlamenti képviselő, szerinte tragikus, hogy a pá...
Bővebben >>