. Ma György napja van.
Rendőri bravúr: megtalálták a mercedeses bombafenyegetőt
2012-09-20 13:37:24
Rendőri bravúr: megtalálták a mercedeses bombafenyegetőt

Rendőri bravúr: megtalálták a mercedeses bombafenyegetőt

Elképzelhető, hogy eredményt fognak elérni – vagy már el is értek - a rendőrök a Mercedes gyárat bombával fenyegető, névtelen telefonáló személye utáni kutatásban – tudta meg nem hivatalos forrásból a Kecskeméti Hírhatár. Más forrásaink pedig már tényként közölték: meg van a telefonáló. A gyárban ugyanis többen is arról beszélnek, hogy egy nő volt az, akinek a férje a Mercedesnél dolgozik. A sikeres nyomozásról szóló információnkat látszik erősíteni, hogy két - hivatalos - helyről is azt a tájékoztatást kaptuk: várjunk türelemmel, és egy-két órán belül minden részletet közölnek. Ezt ígérte Kozári Edina, a Mercedes-Benz Hungária Kft. kommunikációs vezetője, valamint Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is. A Kecskeméti Hírhatár mindenesetre már most gratulál a bravúrosan gyors eredményhez.     


A Kecskeméti Hírhatár exkluzív információjának megjelenése után fél órával, - 13:55-kor - megérkezett a hivatalos rendőri közlemény is a Kecskeméti Hírhatár által már korábban közzétett eredményről:


"2012. szeptember 20-án, 05.40 perckor bejelentés érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a Mercedes gyár területén bombát helyezett el valaki. A bejelentést követően a rendőrség azonnal megkezdte a létesítmény átvizsgálását, ezzel egy időben nyomozás indult közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

 

A bevezetett gyors rendőri intézkedéseknek köszönhetően, ma délután a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói előállítottak egy személyt, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható."

 

A Kecskeméti Hírhatár megísmétli korábbi információját: egy nő volt a névtelen telefonáló, akinek a férje a gyárban dolgozik.




Utoljára frissítve: 2012-09-21 19:30:04

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>