. Ma Emma napja van.
Rehabilitációs állásbörzét tartanak pénteken Kecskeméten
2014-11-20 20:04:46
Rehabilitációs állásbörzét tartanak pénteken Kecskeméten

Rehabilitációs állásbörzét tartanak pénteken Kecskeméten

A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal által működtetett „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” című kiemelt projekt Bács-Kiskun megyei irodája és a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szerve Rehabilitációs Állásbörzét szervez Kecskeméten.






A rendezvényt pénteken (november 21-én) 9-12 óráig tartják a Három Gúnár Rendezvényházban. Ahol 9 órakor Dr. Macsári Mária, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervének igazgatója, valamint Daczi Péter megyei szakmai koordinátor nyitják meg az eseményt.

 

A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal projektjének Bács-Kiskun megyei irodája és a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szerve munkahelyek feltárásával, és a munkavállalók és a munkáltatók gyors egymásra találását elősegítő fórum szervezésével kívánja elősegíteni a megváltozott munkaképességű munkavállalók elhelyezkedését.

 

A pénteken tartott állásbörzén több mint 30 munkáltató, több mint 200 elhelyezkedési lehetőséggel várja kifejezetten a megváltozott munkaképességű munkavállalók jelentkezését

 

A rehabilitációs állásbörze a megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatni szándékozó munkaadók mellett kiváló lehetőséget nyújt az állást kereső megváltozott munkaképességű emberek számára is. A munkaadók nagy létszámú megváltozott munkaképességű potenciális munkavállalóval létesíthetnek közvetlen kapcsolatot, a megváltozott munkaképességű résztvevők pedig sok munkaadónál és szervezetnél adhatják le jelentkezésüket akár fizikai, akár szellemi jellegű munkakörre, ami nagymértékben növelheti az elhelyezkedés és a munkahelyi beválás esélyét.


Utoljára frissítve: 2014-11-20 20:05:08

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>