. Ma György napja van.
Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet iskolásoknak a kecskeméti színház
2014-10-18 18:57:31
Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet iskolásoknak a kecskeméti színház

Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet iskolásoknak a kecskeméti színház

Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet iskolásoknak a „Cirkuszkocsival a sarkvidéken" előadáshoz kapcsolódva a Katona József Színház. A mottó: Veszélyben a Föld! TE hogy mentenéd meg?

 

 

 

 

 

 

 

 

Az általános iskolásoknak szóló pályázat szövege:


Láttad már a Cirkuszkocsival a Sarkvidéken át című előadásunkat? Igazi világszám, ugye!? Elképzelted, milyen lehet beszélő állatokkal átkelni az olvadó jégtáblák között?

 

Sajnos a globális felmelegedés nem a fantázia szüleménye, hanem egész bolygónkat fenyegető veszély. A gazdagon termő földek elsivatagosodhatnak, a tengerparti városokat hatalmas áradások pusztíthatják el. Te hogyan óvnád meg településedet, kedvenc helyeidet vagy állataidat, ha a felmelegedés miatt veszélybe kerülnének? Színházunk pályázatain mindenkivel megoszthatod világmegmentő gondolataidat!

 

Ragadj tollat, ceruzát vagy ecsetet, és írd meg, rajzold le, mit tennél, hogy a globális felmelegedés negatív következményeitől megóvd környezetedet!

 

A „CIRKUSZKOCSIVAL A SARKVIDÉKEN” című színielőadás kapcsán a kecskeméti Katona József Színház rajz- és irodalmi pályázatot hirdet "Veszélyben a Föld!" címmel a következő feltételekkel.

 

Rajzpályázat:

A rajzok beadási határideje: 2015. március 1.

A rajzok beküldésének/leadásának címe: Katona József Színház, Kecskemét, Katona József tér 5.

 

A versenyen két korcsoportban értékeljük az alkotásokat:

I. korcsoport 6-9 évesek

II. korcsoport 10-12 évesek

 

A kiskorú pályázó csak azt követően vehet részt a versenyben, ha rendelkezik a törvényes képviselő előzetes hozzájárulásával. A győztes pályaműveket a Katona József Színház által összehívott zsűri választja ki. A díjak átadására ünnepélyes keretek között kerül sor. A díjátadó ünnepség időpontját, illetve a zsűri döntése után a rajzverseny eredményét a kecskeméti Katona József Színház honlapján, a www.kecskemetikatona.hu címen tesszük közzé, a nyerteseket pedig levélben is értesítjük. Kérjük, hogy a pályázók az alkotás hátoldalán tüntessék fel az alkotás címét, a pályázó nevét, életkorát, az iskola nevét, és az osztályt, amelybe jár. A pályamű benyújtásával a pályázó elfogadja az alábbiakat:

 

• Hozzájárul ahhoz, és engedélyezi a kecskeméti Katona József Színház részére, hogy ingyenesen bármely célból felhasználja, lemásolja, módosítsa, terjessze, nyilvánosságra hozza a Rajzversenyre beküldött pályázatát, így különösen, de nem kizárólagosan annak sajtó vagy média kommunikációban történő felhasználását.

 

• Ha a Pályázó valamely kategória győztese, hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház felhasználja a nevét és képét a Rajzverseny lebonyolítása és promóciója érdekében, továbbá interjúk és promóciós események során.

 

• A Rajzversenyben való részvétellel a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház, mint adatkezelő a Rajzverseny lebonyolítása céljából kezelje a személyes

 

Irodalmi verseny:

A fogalmazások beadási határideje: 2015. március 1.

A fogalmazások beküldésének címe: info@kecskemetikatona.hu

 

Hogyan óvnád meg városodat, kedvenc helyeidet vagy állataidat a jövőben, ha a globális felmelegedés túlzott méreteket öltene? Írd meg nekünk fogalmazásodat!

 

A versenyen két korcsoportban értékeljük az alkotásokat:

I. korcsoport 10-12 évesek

II. korcsoport 13-15 évesek

 

A kiskorú pályázó csak azt követően vehet részt a versenyben, ha rendelkezik a törvényes képviselő előzetes hozzájárulásával.

 

A győztes pályaműveket a Katona József Színház által összehívott zsűri választja ki. A díjak átadására ünnepélyes keretek között kerül sor. A díjátadó ünnepség időpontját, illetve a zsűri döntése után a verseny eredményét a kecskeméti Katona József Színház honlapján, a www.kecskemetikatona.hu címen tesszük közzé, a nyerteseket pedig levélben is értesítjük.

 

FONTOS!


Kérjük, hogy a pályázók az üzenetben tüntessék fel az alkotás címét, a pályázó nevét, életkorát, az iskola nevét, és az osztályt, amelybe jár.

 

A pályamű benyújtásával a pályázó elfogadja az alábbiakat:

 

• Hozzájárul ahhoz, és engedélyezi a kecskeméti Katona József Színház részére, hogy ingyenesen bármely célból felhasználja, lemásolja, módosítsa, terjessze, nyilvánosságra hozza a versenyre beküldött pályázatát, így különösen, de nem kizárólagosan annak sajtó vagy média kommunikációban történő felhasználását.

 

• Ha a Pályázó valamely kategória győztese, hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház felhasználja a nevét és képét a verseny lebonyolítása és promóciója érdekében, továbbá interjúk és promóciós események során.

 

• A versenyben való részvétellel a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház, mint adatkezelő a verseny lebonyolítása céljából kezelje a személyes adatait.

Utoljára frissítve: 2014-10-18 18:58:01

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>