. Ma Béla napja van.
Pünkösdi villámcsődület Kecskeméten
2016-05-17 04:30:55
Pünkösdi villámcsődület Kecskeméten

Pünkösdi villámcsődület Kecskeméten

A család nemzetközi napja alkalmából a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, valamint a Szórkaténusz Játékmúzeum és Műhely pünkösdi villámcsődületet szervezett hétfőn délután, Kecskemét főterén.

 

 

 

 

 

A jelenlevőket Engert Jakabné, az Esélyteremtési Bizottság és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke köszöntötte. Egyebek mellett elmondta, hogy 1994-ben május 15-ét a családok nemzetközi napjává nyilvánította az ENSZ.

 

- Tette ezt azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az egyik legnagyobb és legősibb értékünkre, a családra. Családban kapjuk meg azokat az értékeket, amelyeket továbbviszünk, továbbörökítünk. Ez egy nemzet számára a legfontosabb alappillér, akár lelki, akár társadalmi, akár gazdasági oldalról nézzük. Családban felnőni, időssé válni, együtt élni a különböző generációkkal, ez az egyik legszebb és legfontosabb értékünk - mondta Engert Jakabné.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


A szervezők minden regisztráló családot apró ajándékkal és egy lufival leptek meg. Pontban 16 órakor a „Családban élni jó!" gondolat a jegyében engedték fel a léggömböket.

 

(szöveg: hiros.hu)

Utoljára frissítve: 2016-05-17 04:32:54

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>