. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Pio atyára emlékeztek Kecskeméten
2014-09-23 15:15:20
Pio atyára emlékeztek Kecskeméten

Pio atyára emlékeztek Kecskeméten

Az önkormányzat oktatási, kulturális és egyházügyi bizottságának egyházügyi munkacsoportja szervezésében rendeztek ma Pio atya-emlékkonferenciát a kecskeméti városháza dísztermében.







A konferencián Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke is előadást tartott, Pio atya életpéldázata címmel. Rajta kívül előadó volt még a városháza nagytermében Feczák László, görögkatolikus parókus (Pio atya a keleti keresztények szemével), Kovács Gergely, okleveles posztulátor (Mindszenty bíboros és Pio atya – életszentség és örökkévalóság), Dr. Bábel Balázs, Kalocsa-Kecskemét Főegyházmegye érseke (Pio atya gyóntatása és gyónása), valamint Wittner Mária, volt országgyűlési képviselő (Mindszenty bíboros és Pio atya szakrális kapcsolata, bilokációja).

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

A konferencia védnökei voltak: Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, országgyűlési képviselő, Dr. Bábel Balázs, Kalocsa-Kecskemét Főegyházmegye érseke, Habsburg Mihály főherceg, a Mindszenty Alapítvány elnöke, és Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere.

 

(A képgaléria első fotója MTI-Ujvári Sándor képe)


Utoljára frissítve: 2014-09-23 15:16:02

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>