. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Pénzdíjas rajz, fotó és filmpályázatot hirdetett a TERMOSTAR
2015-02-18 08:00:10
Pénzdíjas rajz, fotó és filmpályázatot hirdetett a TERMOSTAR

Pénzdíjas rajz, fotó és filmpályázatot hirdetett a TERMOSTAR

Pénzdíjas alkotói pályázatot hirdet óvodás csoportoknak és általános iskolai alsó tagozatos osztályoknak, valamint felső tagozatos és középiskolai osztályok számára a TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft.








A hagyományokat folytatva 2015. március 6-án megrendezi a Távhőszolgáltatás Napját a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnaphoz kapcsolódóan a Kecskeméti TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. A társaság 2015-ben is fontosnak érzi, hogy a legkisebbeket, valamint a diákokat is bevonja a tavaszi rendezvénysorozatba.

 

Indulj Te is az Ökolábnyom nyomába, fedezd fel az energiatakarékosság előnyeit, játssz, fess, rajzolj, forgass, fotózz a barátaiddal és vigyétek haza a főnyereményt!

 

- Pénzdíjas alkotói pályázatot írunk ki óvodás csoportoknak és alsó tagozatos osztályoknak, valamint egy másik kategóriában felső tagozatos és középiskolás osztályoknak. Ahol a gyerekek csoportos munkákkal mélyedhetnek el a megújuló energiák és az energiatakarékosság világában - nyilatkozta hírportálunknak Horváth Attila, a Kecskeméti TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Miért jó, hogy melegít a nap? Mire jó, ha fúj a szél? Hogyan segítenek nekünk a folyók? Mit tudsz a megújuló energiák előállításáról és felhasználásáról? Hogyan kímélheted a környezetet az energiatakarékossággal? Neked mekkora az ökológiai lábnyomod?

 

Ábrázoljátok az ötletes válaszokat, rajzoljatok, fessetek, vagy fotózzatok, készítsetek kisfilmet és küldjétek be nekünk a végeredményt, hogy mi is láthassuk, ki nyomozott elég körültekintően az „Ökolábnyom nyomában".

 

A Távhőszolgáltatás Napja, és a Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap alkalmából a Kecskeméti TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. játékos formában vezet be benneteket az energiafelhasználás rejtelmeibe, ráadásul a csoportosan készített grafikus élménybeszámolókkal most értékes nyereményeket is hazavihettek

 

Nevezés korosztályonként:

1. óvodai csoport

2. általános iskolai alsó tagozatos osztály

3. általános iskolai felső tagozatos osztály

4. középiskolás osztály

 

Pályamunkák leadása: 2015. március 2. (hétfő) 17 óra a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban működő Zöld Ernyő Klubban (Kecskemét, Kossuth tér 4.)

 

Díjazás:

Óvodai és alsó tagozatos kategóriában, csoportok 25.000 Forint

Felső tagozatos és középiskolás kategóriában 25.000 Forint

Közönségdíj mindkét kategóriában (összevont) - 30.000 Forint

Kiállítás: 2015. március 6., 09-11.30 óráig a Tükörteremben (KIO)

Szavazás: személyesen a kiállítás időtartama alatt, a helyszínen.

Eredményhirdetés: 2015. március 6., 11:30-kor a Tükörteremben

További információk: www.termostar.hu vagy megújuló hőforrás facebook.


Utoljára frissítve: 2015-02-18 08:00:35

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>