. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Pályaépítés a Műkertvárosi Sportcentrumban
2014-09-13 06:53:54
Pályaépítés a Műkertvárosi Sportcentrumban

Pályaépítés a Műkertvárosi Sportcentrumban

Egy héten belül megkezdődik a Műkertvárosi Sportcentrum fejlesztése. Százmillió forintból épül két kisméretű műfüves pálya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásával az Országos Pályaépítési Program keretében valósulhat meg a beruházás. Korábban úgy volt, hogy csak jövőre kezdik az építkezést, azonban múlt héten pénteken a szövetség levelet küldött, amelyben közölték, még az idén megvalósul a beruházás.

 

A beruházások tervezett időpontja szeptember közepe, 15-e és azt követő napok, mind a két pálya esetében. A pályák párhuzamosan fognak épülni, mivel nem ugyanaz a cég a beruházó, két külön cég fogja az építkezést megvalósítani” – mondta el a kesport.hu-nak dr. Kisjuhász Gyula, a KTE UFK Kiemelkedően Közhasznú Egyesület elnöke.

 

A pályák világítással és magasított labdafogó hálóval lesznek felszerelve, az egyik 60x40 méteres, míg a másik 40x20 méteres lesz, utóbbit palánkkal vesznek majd körbe.

 

A nagyobb pálya 68 millió forintba kerül, ebből húszmillió az önkormányzat biztosított önerőként, a kivitelezési idő 45 nap. A kisebb pálya 32 millióból épülhet fel, ennek önerejét, kilencmillió forintot három egyesület az UFC, az SC Hírös-Ép és a KTE UFK Kiemelkedően Közhasznú Egyesület biztosított, ennek a pályának a kivitelezés elkezdésétől számított harminc napon belül kell elkészülnie.

(KeSport)

Utoljára frissítve: 2014-09-13 06:54:12

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mi...
Bővebben >>