. Ma József napja van.
Örömünnep Március Idusán: jótékony célú díszelőadás Kecskeméten
2013-03-13 07:05:03
Örömünnep Március Idusán: jótékony célú díszelőadás Kecskeméten

Örömünnep Március Idusán: jótékony célú díszelőadás Kecskeméten

Az Állami Népi Együttes, a Tisza Táncegyüttes, „Szalonna és barátai”, Kacsó Hanga Borbála, valamint a marosvásárhelyi születésű Meiszter Éva színművész közreműködésével Örömünnep Március Idusán címmel jótékonysági koncertet rendezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja a Katona József Színházban, március 12-én, kedden 19 órai kezdettel. Az idei díszelőadás immár a huszadik volt a máltaiak szervezésében, Kecskeméten.

 

 

 

 

- Az adni akarás gyönyörűsége hozta idén is a színházba Önöket – köszöntötte a jótékonysági koncert nézőit a Katona József Színházban a műsor házigazdája, Sirkó László színművész. A szózattal kezdődő ünnepségen az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékeztek a programmal.

 

Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjának vezetője név szerint is megemlítette az est fővédnökeit és védnökeit. Előbbiek: Kállay Ubul Tamás, a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének elnöke, Kozma Imre, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, és dr. Zombor Gábor, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere. A védnökök: Pusztainé Dr. Podmaniczky Erzsébet, a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének kancellárja, Muskovszky Judit, a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének Dámája, Nyitrai András, a Szabadságharc 1848-49. Alapítvány elnöke, a Bács-Kiskun megyei Közgyűlés alelnöke, valamint Lengyel Gyula, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dél-Alföldi Régió vezetője voltak.  

 

 

- Köszönetet szeretnék mondani a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkénteseinek, és munkatársainak az est megvalósításáért végzett munkájuk miatt. Nem csak a kecskemétieknek, hanem a szolnoki testvéreknek is, akiknek a mai este műsorát köszönhetjük. Ezzel egyfajta régiós együttműködés valósult meg a jótékonysági koncert szervezésében az idén – mondta Rigóné.

 

Pusztainé Dr. Podmaniczky Erzsébet, a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének kancellárja pedig a beszédében utalt arra, hogy a jótékonysági koncertet elsődleges célja – immár hagyományosan - az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseire történő emlékezés.

 

 

 

 

KATTINTSON A KÉPRE A KECSKEMÉTI TAVASZI FESZTIVÁL TELJES PROGRAMJÁÉRT (X)

További híreink
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Lemondott az MSZP-elnök a gyermektáborban történtek miatt
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
2024-02-28 13:22:46, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>