. Ma Gedeon napja van.
Orgoványi Takarék: számlanyitás után küldik a pénzt
2014-07-07 10:53:36
Orgoványi Takarék: számlanyitás után küldik a pénzt

Orgoványi Takarék: számlanyitás után küldik a pénzt

Mintegy 100-150 főnyi tömeg gyűlt össze hétfőn reggel nyitásra, 7:30-ra az Orgoványi Takarékszövetkezet Trombita utcai fiókjánál. A biztonsági őrök egyszerre csak 15 embert engednek be, pénzt azonban senki sem kap, csak felvilágosítást.

 

 

 

 

 

 

Reggel 6 órakor már 12-15 ügyfél várakozott a Trombita utcai kirendeltség előtt. Szemmel láthatóan főként nyugdíjasok. A tömeg 7:30-ra duzzadt fel jelentősebb létszámúra, amikor megkezdték az ügyfelek beengedését.

 

- Gyere ki az anyád Istenit! - üvöltözött egy kreol bőrű férfi, a biztonsági őrnek, miután kiderült, hogy ő az első 15-ben nem lesz benne. Munkatársunk megvárta az első kilépő ügyfelet, aki a karján kék-zöld foltokat és karmolás nyomokat mutatott. Akkor szerezte ezeket, amikor kifelé jött a bankfiókból és őt félrelökte, mondhatni a „testén keresztül" akartak bejutni a következők.     

Az ügyfél munkatársunknak elmondta, hogy azt a felvilágosítást kapta, nyisson egy másik banknál számlát. Oda 30 napon belül átutalják az Orgoványi Takarékszövetkezetnél jelenleg befagyasztott pénzét.

A vállalkozóknál jelentkeznek egyébként a jelentősebb problémák. Nekik ugyanis július 14-éig (hétfőig) járulékot, 21-éig pedig ÁFÁ-t kell fizetniük a NAV-nak. Ezért hétfő reggel kérdést intéztünk a NAV szóvivőihez: mi a hivatalos álláspontjuk az Orgoványi Takarék vállalkozói ügyfeleivel kapcsolatban? Adnak-e türelmi időt a járulék és az ÁFA fizetésre?

A NAV délutánra ígért választ. Ahogy megérkezik, azonnal közöljük.

Utoljára frissítve: 2014-07-07 15:21:38

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>