. Ma Márk napja van.
Orbán Viktor látogatást tett a Mercedes-Benz Gyárban
2016-02-11 04:05:29
Orbán Viktor látogatást tett a Mercedes-Benz Gyárban

Orbán Viktor látogatást tett a Mercedes-Benz Gyárban

Orbán Viktor miniszterelnök látogatást tett a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban, hogy megismerhesse Christian Wolff új gyárigazgatót, az ügyvezetés elnökét (CEO) és munkamegbeszélést folytathasson vele.

 

 

 

 

 

 

 

A találkozón részt vettek Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és-szabályozásért felelős államtitkára, valamint Nagy János államtitkár.

A miniszterelnök kiemelte a Mercedes-Benz szerepét a magyar gazdaságban: a gyár már a termelésének első három éve alatt is több mint 4000 embert alkalmaz, valamint 32 közvetlen magyarországi beszállítója van. A miniszterelnök további támogatásáról biztosította az új vezetőt, Christian Wolffot, és szívélyesen üdvözölte hazánkban.

Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének új elnöke köszönetet mondott a dolgozók, a város és a kormányzat erőfeszítéseiért, és a vállalat igen pozitív itthoni perspektíváiról beszélt.

A fotón az asztal bal oldalán: Nagy János, Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár, Lepsényi István, gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár (Nemzetgazdasági Minisztérium), Orbán Viktor, miniszterelnök, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megye Jogú Város polgármestere. Az asztal jobb oldalán: Kovács Tamás, ügyvezető igazgató, műszaki igazgató (Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.), Ács László, ügyvezető igazgató, HR-igazgató (Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.), Christian Wolff, ügyvezetés elnöke, gyárigazgató (Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.), Jörg Schmidt, ügyvezető igazgató (Mercedes Benz Hungária Kft.), Benyó Zsuzsanna, kommunikációs és kormányzati kapcsolatok vezető (Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.)

Utoljára frissítve: 2016-02-11 04:08:26

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>