. Ma József napja van.
Orbán macedón bűnöző haverja is szavazhat vasárnap
2019-10-12 00:10:17
Orbán macedón bűnöző haverja is szavazhat vasárnap

Orbán macedón bűnöző haverja is szavazhat vasárnap

Tüttő Kata, Budapest V. kerületének közös ellenzéki polgármesterjelöltje vette észre, hogy a helyi választói névjegyzékben szerepel egy bizonyos Nikola Gruevszki nevű 49 éves férfi. Az észak-macedón bűnöző lakcím nélküli V. kerületi lakcímkártyával rendelkezik. Ezt a kártyát jellemzően hajléktalanok kapják.

 

Mint az ismert, Nikola Gruevszki volt észak-macecódón miniszterelnököt korrupció miatt ítélték el hazájában, de ő a börtönbüntetés elől 2018-ban Magyarországra szökött, nem is akárhogy. Orbán Viktor utasítására barátját a magyar külügyi szolgálat ideiglenesen kiállított diplomáciai papírokkal és diplomáciai felségjelű gépkocsikkal több országhatáron keresztül szöktette át.

 

A nemzetközi körözés alatt álló, de a magyar rendőrség és bíróság által érinthetetlenként kezelt politikusbűnöző valószínűleg nem hajláktalan, hanem valamelyik luxusszállodában él a magyar adófizetők pénzén. Többször feltűnt már drága éttermekben és drága boltokban.

 

(Forrás: 444)

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2019-10-12 00:13:29

További híreink
Tavaszi gardróbfrissítés: ennek az 5 alapdarabnak ott a helye a te ruhatáradban is!
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel együtt, helyettük pedig jöhetnek a lengébb darabok. Ez pedig ...
2024-03-14 18:05:16, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csomagküldés Európa egyes országaiba
Manapság már egyáltalán nem furcsa, amikor azt halljuk egy ismerőstől, hogy külföldre megy tanulni vagy dolgozni. Függetlenül az életkortól, egyre többen próbálnak szeren...
2024-03-14 17:58:09, Hírek, Környezetünk Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Puskás Katalin nem mellesleg Novák Katalin rokona.
Bővebben >>