. Ma Emma napja van.
Nyári diákmunka a Kecskeméti Városgazdasági Kft-nél
2014-07-14 08:57:53
Nyári diákmunka a Kecskeméti Városgazdasági Kft-nél

Nyári diákmunka a Kecskeméti Városgazdasági Kft-nél

Diákmunkásokat foglalkoztat az önkormányzati tulajdonú Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft a nyári hónapokban. Parkgondozási, pénzügyi valamint munkaügyi területen dolgozhatnak a fiatalok. Ez a foglalkoztatási forma már hagyományos a cégnél.

 

 

 

 

 

 

- Nyaranként évek óta foglalkoztunk diákokat különböző területeken, a szünidőben – nyilatkozta hírportálunknak Vasné Rádi Anna, a Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft. HR vezetője. – Egy időben általában 10-12 fő dolgozik az irodán, valamint a parkfenntartás illetve a növénytelepítés területein. A jelentkezés mindig önkéntes alapon történik és egy-egy diák átlagosan 2-3 hétig segíti a munkánkat.

 

 

Azoknak a fiataloknak a körében, akik a szünidőben pénzkereseti lehetőséget keresnek, meglehetősen népszerű a VG Kft-s diákmunka. A cég ugyanis órabérben fizet a minimálbér mértékéig, a legalább két hétig dolgozók pedig étkezési utalványt is kapnak. A „fizetős” állások mellett azonban dolgoznak itt olyan középiskolások is, akik a kötelező 50 órás önkéntes munkájukat teljesítik a Kecskeméti Városgazdasági Nonprofit Kft-nél.

 

Az érettségi bizonyítvány kiadásának feltétele ugyanis - mint ismert - a 2016. január 1-je után megkezdett érettségi vizsga esetében már ötven óra közösségi szolgálat elvégzésének igazolása. Azok, a középiskolások, akik parkfenntartásban szeretnék már idén nyáron „letudni” az 50 órás önkéntes munkát, keressék fel a VG Kft-t, ahol megbeszélhetik a részleteket. (6000 Kecskemét, Béke fasor 71/a., Tel.: 76/501-910)

Utoljára frissítve: 2014-07-14 09:00:32

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>