. Ma Gedeon napja van.
Nőnek lenni jó! – Az álmokról szólt a női konferencia a kamarában
2017-09-27 04:08:52
Nőnek lenni jó! – Az álmokról szólt a női konferencia a kamarában

Nőnek lenni jó! – Az álmokról szólt a női konferencia a kamarában

Kecskemét női vállalkozás-vezetői újra bizonyították, hogy nőnek lenni jó! Ezzel a címmel zajlott le egy olyan konferencia, amely az álmokról szólt. A különleges rendezvény az Álomjövő Csapata - Csatos Erika vezetésével -, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által valósult meg.

2014-ben indult a Nőnek lenni jó! - konferencia sorozat, amely az iparkamara női vezetők klubjából nőtte ki magát. A vállalkozó hölgyek tapasztalatcseréje komoly segítség. Ez a konferencia pedig további kapcsolatépítést eredményez - erről nyilatkozott a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági igazgatója, titkárhelyettese.

 

Utasi Melinda elmondta: minden konferencián más és más témát bontanak ki, női szemmel, de több esetben egy-egy férfi előadó által is. Hozzátette: országszerte több női vállalkozói klub működik. A mostani rendezvényen vendégül látták Győr- Moson-Sopron megye és Csongrád megye társkamaráinak képviselőit is.

 

 

A közösségépítés fellegvára lett ez a női konferencia. Csatos Erika, a főszervező, az Álomjövő tulajdonosa úgy fogalmazott: már ez a második esztendő, hogy évente két alkalommal is igény van a rendezvényre, hogy hiteles előadóktól inspirálódjanak a hölgyek. Kifejtette, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az első perctől kiemelt támogatója a konferenciáknak. A szeptember 22-én megtartott esemény már a kamara új konferenciatermét is megtöltötte: 180-an jöttek el.

 

A mai világban egy dolog biztos, és ez a változás. Ehhez alkalmazkodva is meg lehet valósítani az álmainkat! Így bíztatta a vendégeket Csatos Erika, aki mintegy tíz előadóval ezt be is bizonyította. Cukrász, cégvezető, panziótulajdonos, református lelkész; megannyi életút bontakozott ki az estig tartó konferencián.

 

Immár két éve a jótékonyság is a konferencia törekvései között szerepel. A támogatók jóvoltából, valamint a jegybevételből 600 ezer forint gyűlt össze a Csodalámpa Alapítvány és a Gézengúz Alapítvány javára.

 

Az ezerarcú nők birodalmába a konferenciát követően is, mégpedig október 3-ig lehet tenni egy képzeletbeli utazást. A kamara emeleti kiállítóterében Vincze Izabella grafikus művész buborékos és akril festményei invitálják a látogatót izgalmas önismereti utazásra.

 

Végezetül egy, a konferencia utáni számos reakcióból, amelyek a legismertebb közösségi oldalon olvashatók:

 

„Sütemények, borok, közösségépítés, álommunka, festmények, afrikai orvosi misszió, csodás vidéki szálloda és sok más életérzés, élmény színes energiáiban áramolhattunk. Nehéz is szavakba önteni mindazt az óriási élmény- és érzésözönt, ami még most is kavarog bennem. Hálás vagyok a lehetőségért! Köszönöm!"


(Szöveg: www.bkmkik.hu / Fotók: Petróczi Réka)

Utoljára frissítve: 2017-09-27 04:09:54

További híreink
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>