. Ma Márk napja van.
Nőnapi konferencia a kamarában: „Nőnek lenni jó! – A változás”
2016-03-19 05:24:58
Nőnapi konferencia a kamarában: „Nőnek lenni jó! – A változás”

Nőnapi konferencia a kamarában: „Nőnek lenni jó! – A változás”

Idén harmadik alkalommal szervezte meg a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara néhány női kamarai tagja a már hagyománnyá váló Nőnapi Konferenciát. Ezúttal is nagy lelkesedéssel tették ezt, az eredmény pedig március 18-án, pénteken délután túlszárnyalta az előző évek sikereit.

 

 

 

 

Mintegy hetven női vendég és néhány férfi is részt vett a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában rendezett Nőnek lenni jó című konferencián pénteken délután. Még Nyíregyházáról és Törökszentmiklósról is érkeztek résztvevők a nők napjához kapcsolódó eseményre, amelynek mottója az volt: Légy te magad az a változás, amit látni szeretnél a világban!

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Puskásné dr. Csorba Évától, a kamara jogi és igazgatási irodavezetőjétől, a konferencia egyik szervezőjétől megtudtuk, hogy 2006. június 13-án hívták életre a Női Vezetők Klubját. A klub célja a kezdetektől fogva az, hogy cégvezető, felelős beosztásban dolgozó hölgy tagjaikat egy kicsit kizökkentsék a mindennapok körforgásából. Azoknak a hölgyeknek kínálnak tartalmas programokat kínálni, akiknek a napi munka és a családjuk mellett szinte semmi idejük sem jut önmagukra. - Olyan alkalmakat szervezünk a klub keretében, amelyek segítségével elszakadhatnak a szakmától, könnyed témákról - divatról, sminkről, önismeretről - hallhatnak előadásokat, közben építhetik kapcsolataikat is - mondja Puskásné dr. Csorba Éva.

- Három éve döntöttük el, hogy a nőnaphoz kapcsolódóan kibővítjük a meghívottak körét, és évente egy tematikus konferenciát szervezünk a női cégvezetők, vállalkozók számára - veszi át a szót Csatosné Harmati Erika, a Csatos és Társa Kft. ügyvezető igazgatója,  a rendezvény másik házigazdája. - Egy-egy izgalmas téma köré csoportosítottuk az előadásokat, közben pedig lehetőséget biztosítunk az ismerkedésre, barátkozásra is.

Mivel egyre többen viszik jó hírét ennek a programnak, évről évre több résztvevőt köszönthetünk. Tavaly volt olyan vendégünk, aki azt mondta, más emberként távozott tőlünk az előadásokat hallva. Ennél jobb motiváció pedig nem is kell a folytatáshoz.

Az idei évben a változásról szólt a konferencia. Azért választották témaként a szervezők, mert a mai világban egyetlen biztos dolog van, az hogy minden változik. - Szeretnék, ha ezt a változást nem félelemként élnék meg vendégeink, hanem felfedeznék a benne rejlő lehetőségeket - mondja Éva és Erika. - Olyan előadókat hívtunk meg, akik saját életükkel, hivatásukkal is példát mutathatnak a résztvevőknek.

A konferencián, amelynek fővédnöke Szemereyné pataki Klaudia polgármester a következő témák kerültek terítékre:

 

A konferencián elhangzott előadások:

Orosz Györgyi - Te mit tennél? - a közöny ellen a Hősök Tere Kezdeményezéssel

Dr. Zolnay Judit - „Van a pokolban egy hely..."

László Mónika - Énmárkaépítés nyomulás nélkül

Vízaknai Erzsébet - Jönni, látni, repülni

Borsosné Horváth Krisztina - „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra"

Herczeg Ágnes - Éld az álmaid - legyen a hobbid a munkád

Tedd Tünde - Az emberség mértékegysége

Utoljára frissítve: 2016-03-19 05:26:50

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>