. Ma Menyhért napja van.
Nevelőre támadt egy fiú a kunfehértói gyermekotthonban
2012-06-20 13:40:57
Nevelőre támadt egy fiú a kunfehértói gyermekotthonban

Nevelőre támadt egy fiú a kunfehértói gyermekotthonban

Megtámadott egy állami gondozásban lévő 14 éves fiú egy nevelőt a kunfehértói gyermekotthonban. Sérülés nem történt, azonban a fiút kórházba vitték, a rendőrség pedig eljárást indított az ügyben – értesült a Kecskeméti Hírhatár.

 

 

 

 

* A fotó illusztráció

 

 

 

 

Kedden kora délután támadta meg az egyik nevelőnőt a kunfehértói gyermekotthonban elhelyezett gyerek. A támadás előzménye az volt, hogy a 14 esztendős Adorján még hétfőn ellopott egy kulcsot a nevelőktől, amit kedden egyikük visszaszerzett. Emiatt azután olyan kegyetlen haragra gerjedt a kamasz fiú, hogy nem tudta türtőztetni magát. Agresszív módon üvöltözött a felnőttel, megtámadta, el akarta lökni, végül egy virágcserepet vágott volna hozzá, amit szerencsére magakadályoztak a fiú társai.

 

Ezt követően hívták ki a rendőrséget és a mentőket a gyermekotthonba. A mentők a kiskunhalasi kórházba szállították a kamaszt, a rendőrök pedig közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt nyomoznak az ügyben.

 

Utoljára frissítve: 2012-06-20 13:46:39

További híreink
Tüzek, balesetek, mentések
Az elmúlt 48 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 4 műszaki mentéssel és 5 tűzesettel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.
2014-08-21 11:18:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Sok volt a baleset Bács-Kiskunban a hétvégén
Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 8 műszaki mentéssel és 6 tűzesettel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.
2014-08-18 11:43:41, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Árokba hajtott a kisteherautó Jánoshalmán
Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 műszaki mentéssel és 2 tűzesettel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.
2014-08-15 08:44:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Huszonhat ország, 570 vívója vett részt augusztus elseje és tizedike között a Szombathelyen rendezett nemzetkö...
Bővebben >>