. Ma Auguszta napja van.
Nagycsaládoknak vitt szeretetcsomagokat a Malom Központ (2014)
2014-12-13 16:02:46
Nagycsaládoknak vitt szeretetcsomagokat a Malom Központ (2014)

Nagycsaládoknak vitt szeretetcsomagokat a Malom Központ (2014)

Nagycsaládok karácsonyát tette boldoggá idén is a Malom Központ: ajándékokkal lepték meg őket. Dr. Fekete Csaba, a Malom Központ tulajdonos-ügyvezető igazgatója és Rácz József, a Malom Központ igazgatója vezetésével öt rászoruló családot kerestek meg szombaton. Egyebek között konzerveket, olajat, sót, cukrot, lisztet, tésztát, tisztálkodási és tisztítószereket, játékokat, no meg természetesen nagy mennyiségű szaloncukrot vittek a szeretetcsomagokban a családoknak. Ráadásként a Malom Moziba szóló családi mozizást, a Kölyökparkba pedig játszóházi kupont is kaptak.

 

- Tavalyelőtt adományoztunk ilyen formában első alkalommal nagycsaládoknak - mondta Dr. Fekete Csaba. Akkor és tavaly is öt-öt rászoruló családot választott ki a számunkra a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete és idén is öt családhoz mentünk el. Olyanokhoz, akik önhibájukon kívül vannak nehéz helyzetben, hiszen egy nagycsalád önmagában is jelentős kiadás, és sokat jelent a számukra a karácsonyi ajándékunk. A tavalyi és a tavalyelőtti öt családot egyébként évközben is többször megsegítettük még, mert láttuk, hogy jó helyre kerül az adományunk.

 

Az idén kiválasztott családok közül az egyik Katonatelepen él. Az ötgyermekes házaspár - gyermekeik: Kitti (20 éves), Luca (16 éves), Petra (15 éves), Zsófi (6 éves), Zalán (1,5 éves) - örömmel fogadták az ajándékokat. Megható volt látni, ahogy boldog izgalommal bontogatták a dobozokat a legkisebbek: Zsófi, és a kis Zalán.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

- Azoktól, akik segíteni szeretnének rászoruló nagycsaládokon, továbbra is várjuk a szeretetcsomagokat - üzente hírportálunk olvasóinak Rácz József. - A Malom Központ a P1 szintjén, a CBA-val szemben kialakított „Adomány-gyűjtőponton" december 20-ig gyűjtik a dobozokba csomagolt tartós élelmiszert (például konzerveket, olajat, sót, cukrot, lisztet, tésztát), tisztálkodási és tisztítószereket, takarót, játékokat, könyveket, jó minőségű ruhákat, melyeket a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete oszt majd szét, még karácsony előtt a rászorulók között.

 

Tanácsok a csomagolással kapcsolatban azoknak, akik szeretnének segíteni a rászorulóknak:


1. Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt!

2. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal.

3. A dobozba NE TEGYEN: romlandó ételeket, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyat

4. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, majd ragassza le vagy kösse át! A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát. Például így: „fiú 12 éves" vagy „lány 8 éves". A ruhaneműket nagyobb dobozban vagy zsákban is hozhatja.

5. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 20-ig juttassa el a Malom Központ P1-es szintjén, a CBA-val szemben felállított gyűjtőponthoz.

 

KAPCSOLÓD CIKKÜNK:

Adomány-gyűjtőpont a Malom Központban

Utoljára frissítve: 2014-12-14 07:21:56

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Március 31-ig kell érvényesíteni a felsőoktatási diákigazolványokat; ahhoz, hogy az érintettek kedvezményesen ...
Bővebben >>