. Ma Gábor napja van.
Nagycsaládokat ajándékozott idén is a Malom Központ
2015-12-17 04:23:32
Nagycsaládokat ajándékozott idén is a Malom Központ

Nagycsaládokat ajándékozott idén is a Malom Központ

Nagycsaládok karácsonyát tette boldoggá idén is a Malom Központ: ajándékokkal lepték meg őket.

 

Rácz József, a Malom Központ igazgatója és Mándity Dóra, a Malom Központ Marketing Event Managere ajándékokkal megrakottan látgattak meg szerdán délután egy nagycsaládot a Tűzoltó utcában.

 

 

 

Egyebek között konzerveket, olajat, sót, cukrot, lisztet, tésztát, tisztálkodási és tisztítószereket, játékokat, no meg természetesen nagy mennyiségű szaloncukrot vittek a szeretetcsomagokban a családnak. Ráadásként a Malom Moziba szóló családi mozizásra jogosító belépőkártyát is átadtak, aminek a legjobban a család legidősebb gyermeke, a 6 éve Timur örült. „Igazi" moziban ugyanis még soha nem járt és egyre gyakrabban nyaggatta az édesanyját, hogy menjenek már el egyszer a Malom Központba. Olyan filmet - 3D-set - szeretne látni, amit szemüvegben néznek a moziban.

- Negyedik éve adományozunk ilyen formában a Malom Központ nevében - mondta Rácz József. - Karácsony előtt évenként 5-5 rászoruló családot választ ki a számunkra a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete. Olyanokat, akik önhibájukon kívül vannak nehéz helyzetben, hiszen egy nagycsalád önmagában is jelentős kiadás, és sokat jelent a számukra a karácsonyi ajándékunk.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Az idén kiválasztott családok közül él az egyik a Tűzoltó utcában. A szülők, Töröcsik Rita és Kiss Attila, valamint gyermekeik, Kevin (6), Rebeka (5), és Timur (2) örömmel fogadták az ajándékokat. Megható volt látni, ahogy boldog izgalommal bontogatták a dobozokat a gyerekek.

- Azoktól, akik segíteni szeretnének rászoruló nagycsaládokon, továbbra is várjuk a szeretetcsomagokat - üzente hírportálunk olvasóinak Rácz József. - A Malom Központ harmadik szintjén kialakított „Adomány-gyűjtőponton" december 20-ig gyűjtik a dobozokba csomagolt tartós élelmiszert (például konzerveket, olajat, sót, cukrot, lisztet, tésztát), tisztálkodási és tisztítószereket, takarót, játékokat, könyveket, jó minőségű ruhákat, melyeket a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete oszt majd szét, még karácsony előtt a rászorulók között.

Tanácsok a csomagolással kapcsolatban azoknak, akik szeretnének segíteni a rászorulóknak:

1. Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt!

2. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal.

3. A dobozba NE TEGYEN: romlandó ételeket, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyat

4. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, majd ragassza le vagy kösse át! A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát. Például így: „fiú 12 éves" vagy „lány 8 éves". A ruhaneműket nagyobb dobozban vagy zsákban is hozhatja.

5. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 20-ig juttassa el a Malom Központ harmadik szintjén lévő gyűjtőponthoz.

Utoljára frissítve: 2015-12-17 04:26:33

További híreink
GYORSHÍR: Kiemelt járműipari központ Kecskemét
A kormány kiemelt járműipari központtá nyilvánította Kecskemét térségét. A kormányhatározat kedden lép hatályba.
2018-03-23 12:28:19, Hírek, Fókuszban Bővebben
Új nappali ellátást biztosító telephelyet építenek Homokbányán
Megállíthatatlanul folytatódik Kecskemét Homokbányai városrészének fejlődése.
2018-03-12 17:33:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Márciusban újra lesz Nőnek lenni jó konferencia a Kamarában
A hetedik Nőnek lenni jó konferencián a Generációk témaköre kerül a középpontba nagyszerű előadók és fotósok segítségével a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaráb...
2018-03-07 04:55:26, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A grúziai Forbes listát közölt arról, ki az a 17 milliomos, akik az egész kelet-európai térséget uralmuk alá h...
Bővebben >>