. Ma Frigyes napja van.
Nagycsaládokat ajándékozott idén is a Malom Központ
2015-12-17 04:23:32
Nagycsaládokat ajándékozott idén is a Malom Központ

Nagycsaládokat ajándékozott idén is a Malom Központ

Nagycsaládok karácsonyát tette boldoggá idén is a Malom Központ: ajándékokkal lepték meg őket.

 

Rácz József, a Malom Központ igazgatója és Mándity Dóra, a Malom Központ Marketing Event Managere ajándékokkal megrakottan látgattak meg szerdán délután egy nagycsaládot a Tűzoltó utcában.

 

 

 

Egyebek között konzerveket, olajat, sót, cukrot, lisztet, tésztát, tisztálkodási és tisztítószereket, játékokat, no meg természetesen nagy mennyiségű szaloncukrot vittek a szeretetcsomagokban a családnak. Ráadásként a Malom Moziba szóló családi mozizásra jogosító belépőkártyát is átadtak, aminek a legjobban a család legidősebb gyermeke, a 6 éve Timur örült. „Igazi" moziban ugyanis még soha nem járt és egyre gyakrabban nyaggatta az édesanyját, hogy menjenek már el egyszer a Malom Központba. Olyan filmet - 3D-set - szeretne látni, amit szemüvegben néznek a moziban.

- Negyedik éve adományozunk ilyen formában a Malom Központ nevében - mondta Rácz József. - Karácsony előtt évenként 5-5 rászoruló családot választ ki a számunkra a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete. Olyanokat, akik önhibájukon kívül vannak nehéz helyzetben, hiszen egy nagycsalád önmagában is jelentős kiadás, és sokat jelent a számukra a karácsonyi ajándékunk.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Az idén kiválasztott családok közül él az egyik a Tűzoltó utcában. A szülők, Töröcsik Rita és Kiss Attila, valamint gyermekeik, Kevin (6), Rebeka (5), és Timur (2) örömmel fogadták az ajándékokat. Megható volt látni, ahogy boldog izgalommal bontogatták a dobozokat a gyerekek.

- Azoktól, akik segíteni szeretnének rászoruló nagycsaládokon, továbbra is várjuk a szeretetcsomagokat - üzente hírportálunk olvasóinak Rácz József. - A Malom Központ harmadik szintjén kialakított „Adomány-gyűjtőponton" december 20-ig gyűjtik a dobozokba csomagolt tartós élelmiszert (például konzerveket, olajat, sót, cukrot, lisztet, tésztát), tisztálkodási és tisztítószereket, takarót, játékokat, könyveket, jó minőségű ruhákat, melyeket a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete oszt majd szét, még karácsony előtt a rászorulók között.

Tanácsok a csomagolással kapcsolatban azoknak, akik szeretnének segíteni a rászorulóknak:

1. Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt!

2. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal.

3. A dobozba NE TEGYEN: romlandó ételeket, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyat

4. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, majd ragassza le vagy kösse át! A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát. Például így: „fiú 12 éves" vagy „lány 8 éves". A ruhaneműket nagyobb dobozban vagy zsákban is hozhatja.

5. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 20-ig juttassa el a Malom Központ harmadik szintjén lévő gyűjtőponthoz.

Utoljára frissítve: 2015-12-17 04:26:33

További híreink
GYORSHÍR: Kiemelt járműipari központ Kecskemét
A kormány kiemelt járműipari központtá nyilvánította Kecskemét térségét. A kormányhatározat kedden lép hatályba.
2018-03-23 12:28:19, Hírek, Fókuszban Bővebben
Új nappali ellátást biztosító telephelyet építenek Homokbányán
Megállíthatatlanul folytatódik Kecskemét Homokbányai városrészének fejlődése.
2018-03-12 17:33:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Márciusban újra lesz Nőnek lenni jó konferencia a Kamarában
A hetedik Nőnek lenni jó konferencián a Generációk témaköre kerül a középpontba nagyszerű előadók és fotósok segítségével a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaráb...
2018-03-07 04:55:26, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megivott egy üveg viszkit, majd fürdeni akart a Balatonban egy 13 éves fiú, de a köveken megcsúszott és bevert...
Bővebben >>