. Ma Emma napja van.
MSZP kontra Szemereyné az elkerülő autópálya szakaszok fizetőssé tételéről
2014-12-15 14:10:51
MSZP kontra Szemereyné az elkerülő autópálya szakaszok fizetőssé tételéről

MSZP kontra Szemereyné az elkerülő autópálya szakaszok fizetőssé tételéről

Nyílt levelet küldött az MSZP az elkerülő autópálya szakaszok fizetőssé tételével kapcsolatban Kecskemét országgyűlési képviselőinek és Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszonynak. Szemereyné válasza: nem elfogadható az elkerülő autópálya szakaszok fizetőssé tétele.

 

 

Fotó: Szemereyné facebook - A Megyei Jogú Városok Országos Szövetségének múlt heti ülése.

 

 

Az MSZP levele:

"Ezúton adunk hangot elégedetlenségünknek azzal kapcsolatban, hogy a Kormány újabb sarcot vetne ki a magyar népre. Az utóbbi napokban arról szólnak a hírek, hogy az eddig ingyenes autópálya szakaszok fizetősek lesznek. Így nemcsak az M0-s ingyenessége szűnik meg, hanem más nagyvárosok elkerülői is érintettek lesznek, így Kecskemét is.


Az újabb adó bevezetése mind a magánszemélyekre, mind a vállalkozókra elviselhetetlen plusz terheket ró. Ráadásul környezetvédelmi és egészségügyi problémákat is okozhat az, hogy a díj elkerülése miatt drasztikusan nőni fog a városunkon átmenő forgalom. Mi több, ezáltal a jelenleg is rossz állapotban lévő kecskeméti útszakaszok tovább fognak romlani.


Ezért felszólítjuk Önt arra, hogy emelje fel szavát városunk érdekében, hiszen arra kapott felhatalmazást az őszi választáson, hogy a kecskemétiek érdekeit képviselje."


Szemereyné Pataki Klaudia válasza: Nem elfogadható az elkerülő autópálya szakaszok fizetőssé tétele.

 

Az elmúlt héten ülésezett a Megyei Jogú Városok Országos Szövetsége, az ülésen én képviseltem Kecskemét városát.  A résztvevők egyértelműen aggasztónak tartották a városokat elkerülő autópálya szakaszok fizetőssé tételének szándékát. Az ülést követően állásfoglalásunknak egy közös közleményben adtunk hangot.


Országgyűlési képviselőinkkel felvettem a kapcsolatot, és segítségüket kértem annak érdekében, hogy az elkerülő autópálya szakaszok a jövőben is díjmentesek maradjanak.”


Szemereyné Pataki Klaudia, KMJV polgármestere

Utoljára frissítve: 2014-12-15 14:11:32

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>