. Ma Márk napja van.
Mömax lakberendezési áruház nyílik a Baumax helyén
2016-04-29 04:15:11
Mömax lakberendezési áruház nyílik a Baumax helyén

Mömax lakberendezési áruház nyílik a Baumax helyén

A jelek szerint az Ausztriában és Németországban közismert, és már Magyarországon is jelen lévő mömax nyit lakberendezési áruházat Kecskeméten, a Halasi úti épületből - és Magyarországról - korábban kivonult Baumax helyén. A váltás érdekessége, hogy a mömax az ausztriai Dornbirnben, azaz Kecskemét osztrák testvérvárosában kezdte sikeres pályafutását.

 

 

 

 

A cég magyar honlapja szerint 2002 októberében az első áruházával, Dornbirnben/Vorarlbergben kezdetét vette a mömax sikeres pályafutása. Ezt további nyitások követték Ausztriában és Németországban. Időközben már 35 áruházzal rendelkezik. Magyarországon Budapesten, Budaörsön és Győrben vannak jelen.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


Mindegyik áruházuk 6.000 - 8.000 m² közötti felületen kínál lakberendezési ötleteket a modern lakáshoz, elérhető áron. A mömax tovább terjeszkedik és már a további nyitások is tervbe vannak véve.

Ezek között szerepelhet Kecskemét, ahol megkezdték a korábbi Baumax üzletház átfestését, felújítását. Egy tábla is kint van már, amelyen munkatársakat keresnek Halasi úti lakberendezési áruházukba. A nyitás időpontja egyelőre nem ismert.

Azonban nem csak itt, hanem másik kecskeméti helyszínen is üzletváltás történik. A Kecskeméti Törvényszék mellett lévő Rákóczi úti ház alatt korábban kínai áruház működött. Most - a bejáratnál elhelyezett tábla szerint - megkezdődött az átalakítás és Aldi élelmiszer üzlet lesz itt.

Aminek nyilván - és okkal - örülnek majd a környéken lakók. Viszont máris bosszankodnak a bíróság dolgozói és „ügyfelei". Eddig is iszonyatos volt ugyanis itt a parkolási helyzet, amelyen vélhetően csak tovább ront majd az új üzlet.

Utoljára frissítve: 2016-04-29 04:16:23

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>