. Ma György napja van.
Milyen az ideális iskolatáska nagylányoknak?
2019-06-20 14:47:36
Milyen az ideális iskolatáska nagylányoknak?

Milyen az ideális iskolatáska nagylányoknak?

Multifunkciós hátizsák

 

A legáltalánosabb a mai napig még mindig a multifunkciós hátizsák. Hiszen könnyű cipelni, jól pakolható, és számos igazán trendi darab közül lehet választani. Tervezésének hála rengeteg zsebbel és rekesszel teszi könnyebbé a fiatal hölgyek életét, nem mellékesen pedig még divatos is. Nem találunk olyan nélkülözhetetlen holmit, aminek ne lenne helye egy multifunkciós hátitáskában. Ma már a többségük rendelkezik jó néhány rejtett zsebbel, ezen felül pedig akár beépített laptop tartó rekesszel, egy kis kulcstartóval a kulcsok számára, telefontartó zsebbel, cipzározható rekeszekkel, sőt még kivehető szütyővel is.

 

A laptoprekeszes változat

 

Egy másik lehetőség a laptoprekeszes hátitáska. Ez a hátizsák rengeteg pakolós térrel rendelkezik, valamint meglehetősen vagány kivitel. Könnyű vele közlekedni, nem akad bele, ütközik neki semminek, emellett pedig meglehetősen sok kis rekesszel rendelkezik, csakúgy, mint a hátizsák. Az iskola végeztével pedig igazán hasznos, főleg, ha magunkkal szeretnénk cipelni a laptopot is.

 

Új trend - a gurulós változat

 

Amennyiben meglehetősen nehéz iskolatáskát kellene cipelni, akkor jó szolgálatot tehet a gurulós iskolatáska. Ha háton szeretnénk hordani, akkor a vállpántokat elő tudjuk venni az erre kialakított rekeszből, szükség esetén pedig pillanatok alatt el is tudjuk rejteni. Ugyanez vonatkozik a guruló kerekekre és a teleszkópos karra is. Néhány mozdulattal átalakítható egyikből a másikká és vissza.

 

Végül, de nem utolsó sorban...

 

Kitűnő iskolatáska lehet még a nagylányoknak egy igazán nőies aktatáska, amely mérete alapján akár még laptop táskaként is tökéletesen használható. Egy igazán jó minőségű üzleti táska mindennapi eleganciát biztosít azoknak a fiatal hölgyeknek, akiknek erre éppen szükségük van. Az iskolatáska tökéletes alternatíváját is jelentheti a számukra. Bármilyen stílust is képviseljünk, egy valódi bőrből készült női aktatáska a legtöbb öltözéknek tökéletes kiegészítője egészen az elegáns ruhától kezdve a hétköznapi, sportos variációkig egyaránt.

 

A legtöbb nő számára elengedhetetlen a sok zseb, ahova lehet pakolni, ezért a mai üzleti jellegű táskák külsejét számos pakolóhellyel teszik igazán tetszetőssé és nem mellesleg praktikussá is. Arról nem is beszélve, hogy egy felcsatolható vállpánt minden esetben kényelmes, hétköznapi viseletté varázsolja az amúgy elegánsabb aktatáskát.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>