. Ma György napja van.
Megújult a Malom Központ P1-es szintje
2015-03-27 06:18:38
Megújult a Malom Központ P1-es szintje

Megújult a Malom Központ P1-es szintje

Megújult a Malom Központ mínusz egyes kereskedelmi szintje. Olyannyira, hogy rá sem lehet ismerni az immár rendkívül impozáns, és új funkciókat kapott területre, melynek csütörtök délutáni hivatalos átadásán megjelent Gaál József, Kecskemét alpolgármestere, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.





Az avatásra érkezett vendégeket köszöntő dr. Fekete Csaba, az ES Invest Kft. ügyvezető igazgatója tulajdonosi szemszögből ismertette a nagy ívű beruházást. Visszaemlékezett arra, amikor 13-14 éve Somogyi Endrével megalkották a Malom Központ koncepcióját, terveit. Amikor a modernitás, a kereskedelem és a minőség együttesével egy új belvárost hoztak létre Kecskeméten.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


- A Malom Központban azóta is azon dolgozunk, hogy minden bérlő számára tökéletes kereskedelmi lehetőségeket teremtsünk - mondta, és ezt immár hivatalos vélemények is igazolják. Tavalyelőtt ugyanis egy országos szakmai felmérésen, ahol a vidéki bevásárló központokat hasonlítottak a budapestiekhez, a Malom Központ a fővárosi bevásárló házak legrangosabbjai közé került. „Ez pedig nem csak a kollégáim sikere, amiért köszönetemet fejezem ki nekik, hanem egész Kecskemété" - mondta az ügyvezető igazgató.

- A P1-es megújítással egy olyan munkát kezdtünk meg az immár 10 éves Malom Központban, ami pár héten belül a tetőszintig tart majd - vázolta a közeljövőt dr. Fekete Csaba.

A következőként szót kapott Gaál József, Kecskemét alpolgármestere innét folytatta a gondolatot:

 

- Mindig nagy öröm, ha településünkön valamilyen fejlesztés történik - jelentette ki. - Én azt gondolom, hogy a Malom Központ Kecskemét centrumában az elmúlt tíz évben megerősítette a pozícióját. Ma pedig már egy olyan mérföldkövet jelent Kecskemét belvárosában, ami a modernizálódó város egy nagyon fontos eleme. Az itt élők számára rendkívül fontos szolgáltatásokat nyújt, azt pedig külön hangsúlyozni kell, hogy mindezt magyar tulajdonosok közreműködésével teszi.

Gaál József a beszédében külön is megemlítette az Univert, melynek képviseletében az átadáson részt vett Szarka Balázs, az Univer Szövetkezeti Zrt. vezérigazgatója és Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója. Az Univer a Malom Központ P1-es szintjén egy Lipóti pékséget és kávézót működtet, ami máris rendkívül népszerű lett a kecskemétiek körében.

Rácz József, a Malom Központot üzemeltető Malom Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója mutatta be a megújítás-projekt eddigi tapasztalatait. Elmondta, hogy rendkívül nehéz, ugyanakkor rendkívül látványos feladaton vannak túl a tervezők, a kivitelezők és a beruházók. Így jöhetett létre a vásárlás és a találkozások látványos színtere a P1-es szinten. Külön kiemelte, hogy minden egyes vállalkozás, mely a P1-es szint megújításában részt vett, kecskeméti cég volt.

- Én azt gondolom, hogy bérlőinkkel együtt újabb értéket teremtettünk a Malom Központban ezzel a megújítással - fejezte be beszédét Rácz József.

Az ünnepség zárásaként Gaál József, Kecskemét alpolgármestere és dr. Fekete Csaba, az ES Invest Kft. ügyvezető igazgatója közösen vágták át a megújult P1-es szint jelképes megnyitásaként a nemzeti színű szalagot.

Utoljára frissítve: 2015-03-27 06:20:20

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>