. Ma Márk napja van.
Megszúrta a nejét és a lányát, majd feladta magát a kalocsai érsekségen
2012-09-26 16:56:22
Megszúrta a nejét és a lányát, majd feladta magát a kalocsai érsekségen

Megszúrta a nejét és a lányát, majd feladta magát a kalocsai érsekségen

A kalocsai érsekség portáján adta fel magát az a férfi, aki a nejét és a lányát szúrta meg késsel szerdán (szeptember 26-án) délután. A bűncselekmény a Kossuth utcában történt, ahonnan a támadó azonnal az érsekség portájára rohant, elmondta, hogy mit tett, majd innen értesítette telefonon a rendőröket arról, hogy bevárja őket.  

 

 

 

 

 

 

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság még délután kiadott egy tájékoztatást a bűncselekményről. Eszerint szeptember 26-án délután az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta a Kalocsai Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy ismeretlen tettes 14.30-kor a Kossuth utcában megszúrt egy nőt és a vele tartózkodó lányát. A rendőrjárőr azonnal a helyszínre sietett, ahol a kiterjesztett adatgyűjtés során megállapította, hogy egy 31 éves nőt szállítottak a mentősök kórházba nyaki szúrt sérüléssel. A vele lévő 13 éves lánya a vállán sérült meg.

 

- Megállapítottuk azt is, hogy a támadó a megszúrt nő 35 éves elvált férje, aki a bűncselekmény elkövetése után elmenekült a helyszínről – mondta el a részleteket Nyíkos Tamás, a megyei főkapitányság szóvivője. - A Kalocsai Rendőrkapitányság járőrei és nyomozói az elkövető felkutatására haladéktalanul intézkedtek. Ezzel egy időben a tettes telefonon jelentkezett a rendőrségen, meghagyva azt, hogy hol tartózkodik.

 

(Időközben a Kecskeméti Hírhatár kalocsai olvasói azt jelezték szerkesztőségünknek, hogy a késelő az érsekség portájára menekült. Véres ruhában, az elkövetett bűncselekmény súlyától megtörve mondta itt el, hogy mit tett - a szerkesztő.)

 

A rendőrök azonnal elfogták és előállították a Kalocsai Rendőrkapitányságra a férfit. Gyanúsítotti kihallgatása jelenleg is tart. Az elsődleges adatok szerint a nyakon szúrt asszony életveszélyes állapotban került kórházba a könnyebben sérült lányával együtt. Az állapotukról a rendőrök később kapnak tájékoztatást a kórháztól.

Utoljára frissítve: 2012-09-26 17:15:13

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>