. Ma Emma napja van.
Megszépült a műkertvárosi kápolna környéke
2015-05-30 06:11:43
Megszépült a műkertvárosi kápolna környéke

Megszépült a műkertvárosi kápolna környéke

Széleskörű társadalmi összefogással szépült meg, borult virágba az Assisi Szent Ferenc kápolna, közismertebb nevén, a Műkertvárosi templom környéke. A néhány nappal ezelőtti virágültetéseket péntek délután egy díszcseresznyefa elültetésével „koronázták meg".

 

 

 

 

 

 

A kápolnakert parkosításának ötlete a Baracsi Virágüzlet két tulajdonosáé, Baracsi Kataliné és Kláráé volt. A gondolatot Lévai Jánosné, a 11-es számú választókörzet önkormányzati képviselője támogatta, a választókerületi tanácsadó testület pedig 50 ezer forintot biztosított hozzá. Részt vettek az akcióban az Assisi Szent Ferenc kápolna hívei, a Csokor utca óvoda dolgozói, és a Gyöngyvirág Nyugdíjasklub. A Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola diákjai pedig kemény munkával küzdöttek meg a földterülettel.

A ma délutáni faültetést megelőző ünnepségen Lévai Jánosné hangsúlyozta, hogy rendkívül büszke arra az összefogásra, ami a Műkertvárost jellemzi. A péntek délután elültetett fa is ezt a városrészi egységet, valamint a hitet, a reményt és a szeretetet szimbolizálja. Az ültetést követően a fát felszalagozták, majd műsort adtak a műkertvárosi nyugdíjasok.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2015-05-30 06:18:09

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>