. Ma György napja van.
Megnyílt a Tourex Utazási Kiállítás Kecskeméten
2014-03-07 21:08:49
Megnyílt a Tourex Utazási Kiállítás Kecskeméten

Megnyílt a Tourex Utazási Kiállítás Kecskeméten

Pénteken és szombaton rendezik meg Kecskeméten immár XXI. alkalommal a Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítást és Vásárt. A ma (március 7-én) délelőtt a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban tartott megnyitón részt vettek Szemereyné Pataki Klaudia országgyűlési képviselő, Kecskemét alpolgármestere, valamint a kapcsolódó vásár, a Garabó két szervezője: Sipos Sándor és Tormási Ákos.

 



Szemereyné Pataki Klaudia köszönetét fejezte ki Kecskemét város nevében az utazás kiállítást szervező Székely Zsoltnak, hogy több évtizede kitartóan képviselve a szakmát, lehetőséget nyújt az utaztatással foglalkozóknak, és a turizmus kecskeméti szakembereinek a bemutatkozásra. Egyúttal a Kecskeméten élőknek lehetővé teszi, hogy utánajárás nélkül, helyben válogathassanak az utazási ajánlatok közül.

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!

 

- Azok a szolgáltatók, akik itt kiállítanak most már évek óta, stabil szakemberek – mondta az alpolgármester asszony. -Különösen öröm a számomra, hogy a belföldi turizmus egyre nagyobb jelentőséget kap a kecskeméti utazás kiállításon is. Hiszen a belföldi turizmus adja a magját annak, hogy egyáltalán turizmusról tudjunk beszélni. Azt látom, hogy idén megjelentek a kiállításon új magyarországi régiók is, melyek tovább színesítik a kínálatot. Aki pedig nem akar messzire utazni, az kiváló lehetőséget talál a Kefag Zrt. és a nemzeti park által ajánlott pihenési, szabadidő eltöltési programokban. Sőt: az első kecskeméti turista útvonalat, az ÉDOSZ Természetjáró Egyesület által bemutatott a Kápolnák útját is ajánlom mindenkinek a figyelmébe: érdemes kipróbálnia a természetbarátoknak.

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!

 

Tormási Ákos a megnyitón elmondta, hogy a garabó azaz a piacokon használt fűzfavesszőből font bevásárlókosár, ma már Kecskeméten kettős jelentésű. A két éve a városban meghonosított hagyományőrző vásárokat is értik ez alatt az itt élők. Megköszönte a Tourex Utazás Kiállítás szervezőjének, Székely Zsoltnak azt a lehetőséget, hogy idén az immár hírnevet szerzett Garabó vásár csatlakozhatott a XXI. évébe lépett kecskeméti utazás kiállításhoz. Annak a meggyőződésének adott hangot, hogy ez az „árukapcsolás” mindkét rendezvénynek csak hasznára válik majd.

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!

 

A Kecskeméti Torinform Iroda központi helyen kínálja a kiállításon a szolgáltatásait, valamint megjelent idén is a Kecskeméti Fürdő a Tourex-en. Amíg pedig a szülők a nyaraláshoz szereznek ötleteket, információkat a kiállításon, addig a gyerekek kézműves remeket készíthetnek. A Vackor Vár Erdei Iskola, és a Kecskeméti Arborétum munkatársai kézműves játszóházba várják ugyanis a kicsiket, és persze a játékos kedvű felnőtteket, a kiállítás teljes időtartama alatt, azaz szombaton is.

 

TOVÁBBI KÉPEK ITT >>>

Utoljára frissítve: 2014-03-07 21:15:46

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>