. Ma Gedeon napja van.
Megkezdődött Kecskeméten a Gyermekotthonok Grassroots Európa Kupa Döntője
2016-08-03 06:29:33
Megkezdődött Kecskeméten a Gyermekotthonok Grassroots Európa Kupa Döntője

Megkezdődött Kecskeméten a Gyermekotthonok Grassroots Európa Kupa Döntője

Ünnepélyes külsőségek között rendezték meg hétfőn este a Gyermekotthonok Grassroots Európa Kupa Döntőjének megnyitóját a Szent István Városi Műkerti Sportcentrumban.

 

A Gyermekotthonok Grassroots Labdarugó Európa Kupa Döntőjét a Magyar Labdarúgó Szövetséggel közösen szervezi meg a kecskeméti székhellyel rendelkező Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány. 

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

A megnyitó ünnepségen jelen volt többek között dr. Salacz László, Kecskemét országgyűlési képviselője, dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere, Nyilasi Tibor, az MLSZ elnökségi tagja, 70-szeres válogatott labdarúgó, európai ezüstcipős, játékos és edző, többszörös magyar bajnok és kupagyőztes, Radics Kálmán, az Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány elnöke, Kecskemét Megyei Jogú Város Roma Települési Nemzetiségi Önkormányzata elnöke, Lévai Jánosné, Bogasov István, Kósa József és Sipos László kecskeméti önkormányzati képviselők, és Petrika Ibolya Grassroots koordinátor, szociális programvezető.

Az egy héten át tartó kupa nem csupán egy nemzetközi verseny, de ünnep is az idén 12 országból érkező (és a házigazda magyar), állami gondoskodásban élő gyermekeknek és nevelő tanáraiknak. Kecskemét állandó rendezője ennek a Nemzetközi gyermek találkozónak.

A résztvevő nemzetek: Dánia, Németország, Csehország, Ukrajna, Lengyelország, Szlovákia, Románia, Szerbia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Macedónia, Magyarország.

A hétfőn rendezett megnyitón volt lézer show, tűzijáték, az elmaradhatatlan Grassroots torta és meglepetés vendégek. Felléptek Domján Mónika énekesnő, Keskeny Márk, Somogyi Károly (orgona) és a TST táncstúdió táncosai.

A hét további napjain a mérkőzések mellett élményfürdő, és városnézés is szerepel a programban. Augusztus 5-én, pénteken pedig eredményhirdetéssel és záróünnepséggel búcsúzik Kecskemét városa a Grassroots Európa Kupa Döntő résztvevőitől.

Utoljára frissítve: 2016-08-03 06:37:32

További híreink
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Úgy érzi, hogy érdekli a különféle örömök világa, elege van a megszokott együttlétekből, valami többre, vala...
Bővebben >>