. Ma Emma napja van.
Megkezdődött a XIII. Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Találkozó Kecskeméten
2014-07-06 22:54:03
Megkezdődött a XIII. Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Találkozó Kecskeméten

Megkezdődött a XIII. Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Találkozó Kecskeméten

Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár nyitotta meg Kecskeméten a XIII. Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Találkozót vasárnap este, majd Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármesterrel közösen átadták a város kulcsát a brnoi Anna Cejkovának és a sepsiszentgyörgyi Tőkés Zsoltnak.

 

 

 

 

 

 

 

Vasárnap délután a „Csiperó” keretében nyitották meg az Orosz István grafikáiból rendezett Tér-Játékok című tárlatot Kecskemét főterén. Ezt követően a magyar alkotóelme világszerte emblematikus személyisége Rubik Ernő professzor, mérnök, feltaláló, Kossuth-díjas egyetemi tanár számára nyújtotta át az Európa Jövője Egyesület elnöksége az „Európa Gyermekeinek Jövőjéért” díjat.

 

Ugyanebben az egyesületi elismerésben részesült a XIII. Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Találkozó vasárnap esti megnyitó gáláján Dr. Zombor Gábor államtitkár, Kecskemét Megyei Jogú Város volt polgármestere. Aki - családjával és kollégáival együtt - immár másfél évtizede szolgálta és segítette a kétévenként megrendezett találkozó zavartalan lebonyolítását. Mint orvos, mint kórház- és városvezető, s mint „csiperós fogadó szülő" egyaránt. Az elismerés mellett egy pazar virágcsokrot is átadott az államtitkárnak Farkas Gábor, az egyesület elnöke a színpadon azzal, hogy hálájuk jeléül küldik Dr. Zombor Gábor feleségének, Tüske Boglárkának.

 

Az immár tizenharmadik alkalommal megrendezett "Csiperó Fesztivált", azaz az Európa Jövője Gyermek és Ifjúsági Találkozót 2014. július 6. és 13. között tartják Kecskeméten. A találkozó programjairól ITT találnak bővebb információkat.

 

IDE KATTINTVA MEGNYITHATJA A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2014-07-06 22:55:22

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>