. Ma Béla napja van.
Megkezdődött a Házasság Hete programsorozat Kecskeméten
2017-02-12 15:25:43
Megkezdődött a Házasság Hete programsorozat Kecskeméten

Megkezdődött a Házasság Hete programsorozat Kecskeméten

Február 11-én kezdődött meg Kecskeméten a Házasság Hete gazdag programsorozata, mely a következő vasárnapig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. Szombat délután az egyházak képviselői áldották meg a családokat a Református templom előtt.


 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

 

A Házasság Hete nyitó programja a családi séta volt, mely szombat délután 16 órakor indult a Kossuth térről. A séta első állomása a Református templom volt, ahol Kuti József református és Kiss János evangélikus lelkészek, valamint dr. Jenei Gábor katolikus plébános áldották meg a családokat.

 

A séta útvonala ezt követően ez volt: Kéttemplom köz - Csongrádi út - Klapka utca - Bozsó Gyűjtemény.

 

A Bozsó Házban izgalmas programokkal várták szombaton az érdeklődőket: nemcsak házasokat!

 

17 órákor érkezett a gyűjteménybe a "Séta a családokért" menet. Ekkor gyermekrajz kiállítás nyílt Szeretet! Hűség! Megbocsátás! "Ahogy én látom a családomban" címmel, amit díjátadó és szeretetvendégség követett.

 

17-től 19 óráig ingyenesen volt megtekinthető a Szépség és a reklám - A női ideál alakulása a 20. század első felében című időszaki kiállítás.

17.30-tól játékos múzeumi próbákon, új oldalukról ismerhették meg párjukat a bátrabbak, sőt a közös alkotómunka "gyümölcsét" haza is vihették a "Hétpróbás párok".

 

18 órától charleston és swing bemutató, majd tánctanítás következett a Fallaway Táncegyesület vezetésével. A jelige ez volt: Én táncolnék veled!

 

Végül 18.30-tól a régi idők és a mai kor illatainak titkaiba avatta be a közönséget Zólyomi Zsolt parfümőr, Magyarország első számú orra.

Utoljára frissítve: 2017-02-12 15:42:05

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>