. Ma Márk napja van.
Megint jótékonykodott egy NER-oligarcha
2019-09-16 15:10:46
Megint jótékonykodott egy NER-oligarcha

Megint jótékonykodott egy NER-oligarcha

Tízmillió forint értékű komplex kardiológiai diagnosztikai eszközt adományozott a Duna Bonum Alapítvány a tiszakécskei Egészségügyi Központnak (Egészségház). Az alapítványt az állami útépítési közbeszerzések egyik bajnoka, a Duna Aszfalt Kft. tulajdonosa, Szíjj László alapította. Szíjj nem jelent meg az átadón.

 

Az átadott ergospirométer terheléses rendszer a szívinfarktuson átesettek felépülésében segíthet, de felismerhetőek vele a korai stádiumban lévő szívizomzat működési zavarai is. Az ergospirométer lehetőséget kínál a szívműködés, a keringés, a légzés és az anyagcsere egyidejű vizsgálatára.

 

Lehel Zoltán alapítványi szóvivő, a Duna Aszfalt Kft. innovációs főmérnöke elmondta: alapítványi keretek között most először tudtak segíteni a térség fejlesztése érdekében, azonban a Duna Aszfalt Kft.-n keresztül korábban is igyekeztek felelősséget vállalni a megye lakosaiért. A cég ugyanis Tiszakécskéről indult, a mai napig ez az alföldi kisváros a székhelye.

 


Így működik az új gép

 

Nem csak az egészségügy terén igyekeztek segíteni: támogatták már a kecskeméti Katona József Színház előadásait, illetve a megyeszékhelyen és Tiszakécskén is speciális, piros festékréteggel kiemelt zebrákkal hívták fel az autósok figyelmét a biztonságosabb városi közlekedésre

 

A közelmúltban hasonló jótékonykodásra adta a fejét Tiborcz István, Orbán Viktor veje, aki a kétes körülmények között elnyert közbeszerzések és állami megbízások révén vált pár év alatt tízmilliárdossá. Tiborcztól 34 millió forintnyi adományt kapott a Semmelweis Egyetem gyermekgyógyászata. A NER oligarchái általában néhány perc alatt keresnek annyit, amennyi ezen adományok értéke.

 

(Forrás: Magyar Építők, Fotó: Nagy Zsuzsanna)

Utoljára frissítve: 2019-09-16 19:44:07

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>