. Ma Béla napja van.
Meghosszabbították a MESTERMUNKA pályázat jelentkezési határidejét
2017-04-29 19:25:14
Meghosszabbították a MESTERMUNKA pályázat jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a MESTERMUNKA pályázat jelentkezési határidejét

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghirdeti "MESTERMUNKA" című pályázatát, melyre várja a vállalkozók, cégek termékeit, szolgáltatásait, vagy a pályaművekről készült fotókat és az azokról szóló rövid leírást.

Amennyiben olyan termékről van szó, mely szállítható, postai úton elküldhető, úgy azt a mellékelt pályázati lap kíséretében várjuk, a BKM Kereskedelmi és Iparkamara kirendeltségének címére; 6300 Kalocsa Szent István u. 39.

 

Beadási határidő: 2017. május 08.


A termékek, szolgáltatások közül szakértő zsűri választja ki a legigényesebben megvalósított, leginnovatívabb pályaműveket, melyek elismerésben részesülnek és megkapják a „MESTERMUNKA" elismerő díjat és oklevelet.

 

Pályamű lehet - többek között - egy családi ház önálló kivitelezése, egy kézműipari termék elkészítése, fodrász által elkészített frizura, a cég által önállóan megvalósított és legyártott ipari késztermék stb.

 

Pályázati lap és további információ igényelhető a pejo.zoltan@bkmkik.hu  email címen, ill. letölthető a www.bkmkik.hu weboldalról

Utoljára frissítve: 2017-04-29 19:26:07

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>