. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Meghosszabbította a szerződést a Decathlon és a Kipsta sportmárka a KTE Duna Aszfalttal
2014-10-18 18:19:08
Meghosszabbította a szerződést a Decathlon és a Kipsta sportmárka a KTE Duna Aszfalttal

Meghosszabbította a szerződést a Decathlon és a Kipsta sportmárka a KTE Duna Aszfalttal

A lassan 10 éves magyarországi múlttal és 16 áruházzal rendelkező Decathlon, Magyarország piacvezető sportáruházlánca továbbra is a kecskeméti kosárlabda mellett áll. Az erről szóló szerződést pénteken írta alá Posfai Gábor, a Decathlon Áruházakat hazánkban működtető Tízpróba Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Sörös Jenő, a KTE Kosárlabda Klub Kft. ügyvezetője.





A KIPSTA, a sportóriás saját márkája immár második éve szállítja a KTE DUNA Aszfalt egyedileg gyártott sportfelszereléseit. Európában nem egyedi ez az együttműködés, hiszen olyan nagy csapatok viselik a márkát, mint a francia első osztályú BCM Gravelines, vagy az olasz bajnokság meghatározó csapata, a 2013-as bajnok Siena.

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI A KÉPGALÉRIÁT!

A Kecskeméti kosarasok tavalyi sikeres A-csoportos szereplése után nem volt kérdés egyik fél számára sem a folytatás, így most további egy évvel újították meg a korábbi megállapodást. A felek annak a reményüknek adtak hangot, hogy Ivkovics-mester kezei alatt, és a Decathlon támogatásával kiegészülve remélhetőleg egy igazán sikeres év elé néz a KTE fiatal csapata. A megállapodás aláírása alkalmából tartott sajtótájékoztatón jelen volt az aláírókon kívül dr. Pintér Tamás, a Kecskeméti Decathlon Áruház igazgatója, valamint Fazekas Mihály, a KTE Duna Aszfalt tulajdonosi körének képviseletében.

 

- A Decathlon és a KIPSTA sportmárka, valamint a KTE Duna Aszfalt „házassága", mely egy éve kezdődött, most újabb egy évvel folytatódik. Minden házasságban vannak nagyszerű periódusok, mi most ezt az időszakot éljük meg - mondta bevezetőjében Sörös Jenő.

 

Posfai Gábor azt tette hozzá, hogy reményei szerint ez egy hosszú „házasság" lesz.

- Ráadásul Kecskeméttel kicsit kivételezünk, Magyarországon szinte egyedülálló az együttműködésünk - mondta az ügyvezető igazgató. - A mi irányvonalunk ugyanis inkább a szabadidősport és az utánpótlás támogatása. Van itt viszont egy fantasztikus felnőtt csapat, mögötte pedig egy felnövekvő generáció a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémián. A felnőtt csapat is egy „nagyon szép történet", de a Decathlon számára legalább ilyen fontos, hogy ott legyen mögötte az utánpótlás, ez pedig Kecskeméten adott. Már tavaly is láttuk, hogy nagyon sok fiatal tehetséget sikerült beépíteni, és bízunk abban, hogy ezen az úton halad tovább a KTE Duna Aszfalt az idei szezonban is.

Kecskeméten - mint ismert - évek óta kiválóan működik a Decathlon Áruház, és a cégvezetés számára fontos, hogy összekössék a helyi áruházat a sikeres helyi csapattal. A KIPSTA pedig egyre erősebb, egyre népszerűbb: nem csak a kecskeméti csapat játszik KIPSTA mezben, hanem a francia első osztályban a sportmárkának saját csapata van, és a 2013-as olasz kupagyőztes ugyancsak KIPSTA-ban játszik. 

 

A KTE Duna Aszfalt sportfelszerelését a szurkolók is megvásárolhatják a kecskeméti Decathlonban.


Utoljára frissítve: 2014-10-18 18:23:13

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>