. Ma Vazul napja van.
Még nem érzed elég biztonságosnak a fürdőszobádat?
2023-11-27 17:11:42
Még nem érzed elég biztonságosnak a fürdőszobádat?

Még nem érzed elég biztonságosnak a fürdőszobádat?

Ha úgy érzed, hogy még neked is van mit tenni ezen a téren, akkor ne kattints semerre, hanem olvasd el mai írásunkat, amelyben jó néhány hasznos tanácsot megosztunk veled.

 

Először is legyen biztonságos a fürdőkád!

 

Az első és legfontosabb, hogy a legfőbb baleseti gócpontot kiiktasd. Nem, nem kell kádat bontani, elég, ha megnézed az UDOOR fürdőkádajtó referenciamunkáit, és látni fogod, hogy jobban jársz, ha egy kádajtót szereltetsz be a meglévő kádadba.

 

Ezzel ugyanis eléred azt, hogy ne kelljen lábat emelgetni, egyensúlyozni akkor, amikor be akarsz lépni a kádba, hanem az ajtót kinyitva egyenesen besétálsz. Így aztán akár ülőfürdőt is vehetsz, de biztonságos feltételek mellett tudsz egy forró vagy épp egy frissítő zuhanyt is venni.

 

Ha a fenti weboldalon a képeket nézegeted, minden bizonnyal felmerül benned, hogy valószínűleg egy vagyonba kerül, illetve több napot is erre kell majd szánnod. Ez azonban nagyon messze áll az igazságtól: jóval olcsóbb, mintha egy zuhanykabint szeretnél beszereltetni, illetve egyetlen nap alatt minden különösebb rendetlenség nélkül megoldható a feladat.

 

Persze mondanánk, hogy ezzel véget is értek az óvintézkedések, de nem, akad még pár teendő.

 

Lehet még mást is tenni?

 

Akad még néhány olyan kiegészítő, amivel fokozható a biztonság. Mutatjuk, mit ne hagyj ki a saját fürdőszobádból!

 

  • -Kapaszkodó: megkönnyíti a ki- és beszállást, esetleges egyensúlyvesztésnél gyors segítséget jelenthet.

  • -Pad: Amennyiben nehézséget okoz a hosszas ácsorgás, kiváló alkalmatosság ez az eszköz.

  • -A fürdőkád csúszásmentesítése: a fentebb említett céggel ezt is el lehet végeztetni, így garantáltan nem fogsz elcsúszni a kádban!

  • -Kádkilépő: mindenképpen legyen ott a kád előtt, csúszásgátlóval ellátva.

 

Nem csak az esztétikum számít!

 

Óva intünk attól, hogy amint megvan minden burkolat, szaniter és bútor, késznek nyilvánítsd a fürdőszobádat. Persze rendkívül fontos, hogy ez a helyiség is esztétikus legyen, hiszen csakis harmonikus légkörben lehet kikapcsolódni, feltöltődni és kiengedni a fáradt gőzt. Ugyanakkor hasonlóképp elengedhetetlen az is, hogy mindezt biztonságos körülmények között tehesd meg.

 

Ezért aztán ha csúszásgátlóval csak búzavirágkék fürdőszobai szőnyeg kapható, de akvamarinkék nem, akkor érdemes a biztonságos verziót választani. Ha mindemellett beszerzed a fentebb felsorolt kiegészítőket, valamint az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó beépítési szolgáltatását is igénybe veszed, akkor nyugodt lehetsz, megtettél minden tőled telhetőt!

További híreink
„Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
Magyar Péter, a TISZA párt alelnöke hétfőn este Rónai Egon – általa – provokatívnak vélt interjúkezdetére radikálisan reagált és kb. két perc elteltével élő adásban kisét...
2024-06-11 18:06:00, Hírek, Fókuszban Bővebben
Biztonsági ajtó beépítése a gyakorlatban 3 példán keresztül
Amikor nyílászáró cseréjére kerül a sor, többféle megoldásban is gondolkodhatunk. Megpróbálkozhatunk házilag megoldani, vagy hívunk egy szakit, esetleg egy komplett kivit...
2024-06-11 17:17:11, Hírek, Fókuszban Bővebben
Nyáron tényleg nem végeznek lézeres kezeléseket?
A lézeres szépészeti beavatkozások többségét nem végzik el a nyári hónapokban. Ennek oka, hogy a bőr fokozott UV-sugárzásnak van kitéve ebben az időszakban. Azonban még...
2024-06-08 12:22:20, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Meseszép környezetben, gazdag összművészeti programmal hívja a kultúra szerelmeseit Nagymarosra a június 20. é...
Bővebben >>