. Ma Ákos, Bátor napja van.
Még nem érzed elég biztonságosnak a fürdőszobádat?
2023-11-27 17:11:42
Még nem érzed elég biztonságosnak a fürdőszobádat?

Még nem érzed elég biztonságosnak a fürdőszobádat?

Ha úgy érzed, hogy még neked is van mit tenni ezen a téren, akkor ne kattints semerre, hanem olvasd el mai írásunkat, amelyben jó néhány hasznos tanácsot megosztunk veled.

 

Először is legyen biztonságos a fürdőkád!

 

Az első és legfontosabb, hogy a legfőbb baleseti gócpontot kiiktasd. Nem, nem kell kádat bontani, elég, ha megnézed az UDOOR fürdőkádajtó referenciamunkáit, és látni fogod, hogy jobban jársz, ha egy kádajtót szereltetsz be a meglévő kádadba.

 

Ezzel ugyanis eléred azt, hogy ne kelljen lábat emelgetni, egyensúlyozni akkor, amikor be akarsz lépni a kádba, hanem az ajtót kinyitva egyenesen besétálsz. Így aztán akár ülőfürdőt is vehetsz, de biztonságos feltételek mellett tudsz egy forró vagy épp egy frissítő zuhanyt is venni.

 

Ha a fenti weboldalon a képeket nézegeted, minden bizonnyal felmerül benned, hogy valószínűleg egy vagyonba kerül, illetve több napot is erre kell majd szánnod. Ez azonban nagyon messze áll az igazságtól: jóval olcsóbb, mintha egy zuhanykabint szeretnél beszereltetni, illetve egyetlen nap alatt minden különösebb rendetlenség nélkül megoldható a feladat.

 

Persze mondanánk, hogy ezzel véget is értek az óvintézkedések, de nem, akad még pár teendő.

 

Lehet még mást is tenni?

 

Akad még néhány olyan kiegészítő, amivel fokozható a biztonság. Mutatjuk, mit ne hagyj ki a saját fürdőszobádból!

 

  • -Kapaszkodó: megkönnyíti a ki- és beszállást, esetleges egyensúlyvesztésnél gyors segítséget jelenthet.

  • -Pad: Amennyiben nehézséget okoz a hosszas ácsorgás, kiváló alkalmatosság ez az eszköz.

  • -A fürdőkád csúszásmentesítése: a fentebb említett céggel ezt is el lehet végeztetni, így garantáltan nem fogsz elcsúszni a kádban!

  • -Kádkilépő: mindenképpen legyen ott a kád előtt, csúszásgátlóval ellátva.

 

Nem csak az esztétikum számít!

 

Óva intünk attól, hogy amint megvan minden burkolat, szaniter és bútor, késznek nyilvánítsd a fürdőszobádat. Persze rendkívül fontos, hogy ez a helyiség is esztétikus legyen, hiszen csakis harmonikus légkörben lehet kikapcsolódni, feltöltődni és kiengedni a fáradt gőzt. Ugyanakkor hasonlóképp elengedhetetlen az is, hogy mindezt biztonságos körülmények között tehesd meg.

 

Ezért aztán ha csúszásgátlóval csak búzavirágkék fürdőszobai szőnyeg kapható, de akvamarinkék nem, akkor érdemes a biztonságos verziót választani. Ha mindemellett beszerzed a fentebb felsorolt kiegészítőket, valamint az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó beépítési szolgáltatását is igénybe veszed, akkor nyugodt lehetsz, megtettél minden tőled telhetőt!

További híreink
A Rogán-féle propagandahivatal 1360 milliárdot költött kommunikációra 8 év alatt
2015 és 2023 között összesen 1360 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a Rogán Antal vezette minisztérium alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal keretmegállapo...
2024-02-19 16:16:42, Hírek, Fókuszban Bővebben
Putyint tartják Navalnij gyilkosának
Volodimir Zelenszkij szerint nyilvánvalóan Vlagyimir Putyin ölte meg Alekszej Navalnijt. Szerinte az orosz elnököt nem érdekli, ki hal meg, amíg megtarthatja a hatalmát. ...
2024-02-17 09:55:47, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hatalmas tüntetés volt pénteken a Hősök terén
Odakint most szörnyek járnak - kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartottak tüntetést péntek kora estétől civilek szervezésében Bu...
2024-02-17 09:55:43, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Lemondott Novák Katalin, egyelőre Kövér László helyettesíti.
Bővebben >>