. Ma Gedeon napja van.
Még a bíróságon is fenyegette a feleségét
2014-04-11 13:12:54
Még a bíróságon is fenyegette a feleségét

Még a bíróságon is fenyegette a feleségét

A Kalocsai Járási Ügyészség zaklatás bűntette miatt 2014. április 8-án indítványozta annak az 53 éves homokmégyi férfinek az előzetes letartóztatását, aki 2014. április 6-án homokmégyi otthonukban részegen késsel fenyegette a feleségét, majd a fenyegetéseit másnap a bíróságon is folytatta.

 

 

 

 

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint az 53 éves férfi 2014. április 6-án éjjel 2 óra körüli időben a Homokmégyen található családi házukban ittas állapotban késsel a kezében azzal fenyegette meg a feleségét, hogy őt és a családját is „ki fogja nyírni” - mondta el a részleteket dr. Schmidt Gábor, a megyei főügyészség szóvivője. - A férfi másnap a feleség által kért távoltartás miatt tartott meghallgatáson is ittasan jelent meg a Kalocsai Járásbíróságon és trágár szavakkal szidta, fenyegette a feleségét, továbbá az öklét is rázta felé.

 

A megfenyegetett asszony kérte férjének megbüntetését, a rendőrség a férfit házastársa sérelmére, folytatólagosan elkövetett zaklatás bűntettével gyanúsítja.

 

Az ügyészség szerint az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatása azért indokolt, mert tartani kell attól, hogy tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével megnehezítené vagy veszélyeztetné a bizonyítást. Ezen kívül annak a veszélye is fennáll, hogy a férfi újabb hasonló bűncselekményt követne el.

 

A Kalocsai Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indokaival egyetértve 2014. április 10-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását. A végzés nem jogerős, ellene a gyanúsított és védője fellebbeztek.

Utoljára frissítve: 2014-04-11 13:13:37

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>