. Ma Auguszta napja van.
Márió és Komonyi Zsuzsi énekeltek a Kecskeméti Piaccsarnokban
2017-01-16 17:44:18
Márió és Komonyi Zsuzsi énekeltek a Kecskeméti Piaccsarnokban

Márió és Komonyi Zsuzsi énekeltek a Kecskeméti Piaccsarnokban

A Kecskeméti Piaccsarnok területén forgatta január 14-én, szombaton a TV2 televízió csoport a Zenebutik elnevezésű csatornájának megrendelésére készülő „Kívánságpiac" című zenei kívánságműsor kecskeméti adását. Emiatt persze Márió és Zsuzsi rajongói is nagy számban mentek ki aznap a piaccsarnokba.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

 

Különös „napi ajánlat" volt látható szombaton a Kecskeméti Piaccsarnok reggeliző büféjének hirdetőtábláján: „Sült vér, brassói, Márió".

 

A büfé tulajdonosa, Szabó Csaba egyébként nem lódított, noha a harmonikás Máriót nem lehetett köretként rendelni a sült vér mellé. Viszont egész délelőtt a piacon volt, és vendégével, Komonyi Zsuzsival énekeltek is az árusok között.

 

A Kecskeméti Piaccsarnok területén forgatták ugyanis a TV2 televízió csoport Zenebutik csatornájának megrendelésére készülő „Kívánságpiac" című kívánságműsort. A műsorban az utca embere a „sztárvendég", így persze Márió és Zsuzsi rajongói is nagy számban mentek ki szombaton a piacra. Ahol Márió kívánságokat is teljesített. Hanák Ildikó természetesen a Sárga rózsát kérte.

 

- A Balatonon, céges rendezvényen buliztunk, amikor első alkalommal hallottam meg ezt a számot. Olyannyira „beleszerettem", hogy azóta rendszeresen járok nyári Márió-táborokba is - mondta Ildikó. Aki persze egy sárga rózsát is kapott a piacon a gáláns harmonikástól.

 

- Eddig talán úgy húsz piacon forgattunk már és mindig nagy sikerünk volt - mondta Márió. - A kecskeméti piac nagyon-nagyon szép, dekoratív és persze itt is vártak minket a rajongók.

 

Márió elárulta a keolnak, hogy sokan kérik az ő számait a kívánságműsorba, de persze nem tehetnek kivételt. Így természetesen más kívánságokat is teljesítenek.

 

- A Sárga rózsa viszont lehetne folyamatosan is, mert azt mindig kérik...

Utoljára frissítve: 2017-01-16 18:00:58

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>