. Ma György napja van.
Magasból zuhant le a munkás Jánoshalmán
2014-11-17 08:42:50
Magasból zuhant le a munkás Jánoshalmán

Magasból zuhant le a munkás Jánoshalmán

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.








 

Pénteken délután Jánoshalmán, a Zenészsor utcában lévő építkezési területen egy ember több méter magasból vasbeton födémre esett. A jánoshalmi önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével a sérültet szakszerűen lementették, majd átadták a mentőknek.

 

Érsekcsanádon, a Meggyfa utcában egy csaknem tizenöt négyzetméteres garázsból kialakított kazánházban csaptak fel a lángok pénteken délután. A helyiségben szalmát tároltak. A bajai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tűzet. Személyi sérülés nem történt.

 

Kiskőrös külterületén egy ötven négyzetméteres lakóépület tetőszerkezete egy négyzetméteren égett pénteken este. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

 

Vasárnap Baja külterületén, az úttesten egy külföldi rendszámú busz meg akart fordulni, azonban az úttestről letért és megsüllyedt. A bajai hivatásos tűzoltók vonórúddal az autóbuszt kihúzták, ezzel megszüntetve a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt. 

Utoljára frissítve: 2014-11-17 08:43:09

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>